Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 361 kJ / 86 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,46 g |
| Tuky | 0,44 g |
| Vláknina | 9,85 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 51 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 15,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jelení žebra na jalovci pečená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xV49
Moje poznámka
Jelení žebra na jalovci pečená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xV49
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 9 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 15 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 16 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 18 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Feferonová pasta - pálihub
pazderka83 před 8 minutami
Plovdivské maso
PaveL2002 před 39 minutami
Vepřová panenka se švestkama
lumir.pecka před 2 hodinami
Koprová omáčka
oswaldjan23 před 2 hodinami
Dokonalá zelňačka
pazderka83 před 3 hodinami
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 11 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 14 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 14 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 16 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 16 hodinami
Tématické fráze:
pečená divočina,
srnčí žebra,
jelení žebírka,
žebra z divočiny,
pečená jehněčí žebra,
pecene jehněčí zebra,
pečená srnčí žebra,
recept na pečená srnčí žebra,
jelenni zebra,
srnci zebra recept,
pečená jehněčí žebra recepty,
srnci zebra recepty,
pečená žebra z divočiny,
recept na srnčí žebra,
divocina zebra,
pečené jelení maso,
srnci zebra pecena,
pečene žebro,
pečená srnčí žebírka,
pečená žebra
Suroviny:
žebra jelení,
cibule,
mrkev,
jalovec,
bobkový list,
koření na roštěnky,
sůl hrubozrnná,
mouka hladká,
máslo
Komentáře (8)
ale to by možná šlo i z hovězích žeber, že? jenom odstranit lůj... aspoň část..
Vypadá to luxusně a skvěle nafoceno
p.s.Jelení maso jsem viděla i v Kauflandu, v mrazu
skvostné
ale jelení asi neseženu