Zelený chřest na másle
Chřest je oblíbená jarní zelenina s příjemnou svěží chutí. Uvařený, krátce opečený s kmínem a servírovaný s plátky sýra se skvěle hodí jako příloha k masu, nebo si ho můžete vychutnat s holandskou omáčkou.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelený chřest na másle
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JzRg
Moje poznámka
Zelený chřest na másle
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JzRg
Nejnovější recepty
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 3 hodinami
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 16 hodinami
Arabský hummus
Přidáno před 18 hodinami
Cuketová placka vhodná pro diabetiky
Přidáno před 18 hodinami
Pórkový krém
Přidáno 21. 5. 2025 11:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi se sýrovou omáčkou
Sova1 před 14 minutami
Rychlé tvarohové knedlíky ovocné
Markeeta před 18 minutami
Lotrinské těstoviny
Stepanka.M. před 34 minutami
Letní koláč
Freya98 před 41 minutami
Gulášová polévka z mletého masa
Eva1mamina před 51 minutami
Vepřová plec na hořčici
dexulka před 1 hodinou
Čokoládovo-banánové muffiny
Roubalka8 před 3 hodinami
Jahodové muffiny
Petra.21 před 4 hodinami
Čevabčiči se sýrem
E. J. K. před 13 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
Jedlik před 14 hodinami
Tématické fráze:
zeleny chrest recepty,
zeleny chrest,
zelený chřest jako příloha,
zeleny chrest recept,
zeleny chrest na masle,
chřest na másle,
recepty na zelený chřest,
recept na zelený chřest,
jak uvařit zelený chřest,
chrest zeleny,
chřest jako příloha,
chřest jako příloha k masu,
chřest recepty,
chrest zeleny recepty,
restovaný chřest,
recept zeleny chrest,
chřest zeleny recept,
chřest jako příloha recept,
jak si udělat zelený chřest,
chrest recept
Suroviny:
chřest zelený,
máslo,
sýr plátkový,
kmín celý,
sůl,
cukr,
šťáva citronová
Komentáře (6)