Hovězí tokáň na víně - oblíbené jídlo Václava Havla
Jídlo původem z Maďarska, které je podobné guláši či perkeltu, to je hovězí tokáň. Maso připravené na víně se téměř rozplývá na jazyku díky pomalejší tepelné úpravě. Oblíbené jídlo Václava Havla si můžete vychutnat třeba s rýží či tarhoňou.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí tokáň na víně - oblíbené jídlo Václava Havla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D0BK
Moje poznámka
Hovězí tokáň na víně - oblíbené jídlo Václava Havla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D0BK
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 2 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 6 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 21 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 21 minutami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 38 minutami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 2 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 2 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 3 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 3 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 3 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 5 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovězí tokáň,
hovězí tokáň recept,
tokáň,
hovězí nudličky na víně,
pokrmy z hovězího masa,
hovězí tokáň, těstoviny,
hovězí na víně,
recept hovězí tokán,
hovězí guláš na víne,
hovadzi tokan,
hovezi na bilem víně,
tokáň recept,
hovězí maso na bílém víně,
pokrmy z hovězího,
hovezi tokan testoviny,
jídla z hovězího masa,
tokáň hovězí,
hovězí tokáň na červeném víně,
jídlo z hovězího,
recept na hovězí tokáň
Suroviny:
přední hovězí,
olej,
cibule,
česnek,
protlak rajčatový,
víno bílé,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (27)
hazel:
Díky za radu!
Já používám bílé a už chápu, proč za mnou sousedka nejde a nejde...
Opravuji, hledal jsem v madarské nejuznávanější kuchařce a máte pravdu.
Maminka vždy říkala, že do hovězího třeba dát červené.
Vidím, že ne vždycky...