Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 807 kJ / 3 539 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 314,76 g |
Tuky | 220,85 g |
Vláknina | 23,45 g |
Cholesterol | 868 mg |
Sodík | 4,61 g |
Sůl | 11,44 g |
Sacharidy | 32,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí hřbet s šípkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p25m
Moje poznámka
Srnčí hřbet s šípkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p25m
Nejnovější recepty
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 2 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 8 hodinami
Minimuffinky
Přidáno před 20 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno 8. 5. 2025 13:18
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč
tara23 před 27 minutami
Mechový dort (se špenátem)
Natkaaa před 1 hodinou
Strouhaná buchta II
Xsaxana před 2 hodinami
Strouhaný koláč II
Xsaxana před 2 hodinami
Cajunské kuřecí kousky se zeleninou a těstovinami
Coolbins před 3 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 3 hodinami
Maso po Sečuánsku
ErikaBak před 4 hodinami
Pochoutkový salát II
Lasagnesesyrem před 6 hodinami
Domácí pletýnky
Zinzi před 6 hodinami
Tématické fráze:
srnčí maso hřbet - recepty,
srnčí hřbet,
vynikající šípková omáčka recept,
srnčí hřbet recept,
divočina na šípkové omáčce,
srnčí kýta na šípkové omáčce,
šípková omáčka,
jak upravit srnčí maso,
srnčí hřbet maso recept,
sipkova omacka recept,
jak upravit srnčí,
recept na srnčí hřbet,
kančí hřbet se šípkovou omáčkou,
kanci hrbet na sipkove omacce,
jak upravit srnci hrbet,
srnci hrbet recepty,
srnči maso na šípkové omáčce,
srnčí maso recepty,
omáčka ze srnčího,
recept na srnčí
Suroviny:
hřbet srnčí,
slanina uzená,
máslo,
koření divočina,
mrkev,
petržel,
celer,
slanina uzená,
cibule,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
tymián,
džem šípkový,
víno červené suché,
mouka hladká,
pepř bílý,
citron
Komentáře (27)
zmlsaná.
P.S. Také jsem ji už jednou vařila, dokonce jsem na ni měla recept z časopisu Květy a byl to přímo z Hradu, kde ji vařili pro státní návštěvy. Místo vína se do ní měla dát troška slivovice, ale abych byla upřímná, moc mi nesedla, i když v ní byly ještě kousky mandlí. Od té doby jsem ji nedělala, ale tato s vínem mě zase nalákala.