Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 691 kJ / 643 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,98 g |
| Tuky | 25,17 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 2,49 g |
| Sodík | 361 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 18,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí játra jako čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RGpw
Moje poznámka
Kuřecí játra jako čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RGpw
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 10 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 11 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 13 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 14 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 15 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 3 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 4 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 6 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 6 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 6 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 7 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 7 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 7 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 7 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 8 hodinami
Tématické fráze:
čína z kuřecích jater,
kuřecí játra,
čína z jater,
kuřecí játra čína,
kuřecí játra na čínu,
kuřecí játra recepty,
kuřecí játra recept,
cina s kurecich jater,
játra na čínu,
kuřecí čína,
kuřecí játra top recepty,
čínské kuřecí jatra,
cina s kuřecích kuřecích jater,
recepty na kuřecí jatra čínu,
čína z kuřecích jater recepty,
cina z kurecich jater,
recept čína z jater,
játra čína,
kureci cina s játra,
jatra kuřecí recept
Suroviny:
játra kuřecí,
cibule,
paprika,
rajče,
pórek,
žampióny,
olej,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
koření grilovací,
koření čína,
kečup sladký
Komentáře (4)
Tohle nemá s čínou nic společného. Především, čína se nerestuje. Je jedno jestli ji děláte ve woku nebo v kastrolu, první se v prudce rozpáleném oleji krátce dělá maso, to se pak vyjme, pak zelenina na troše oleje, která se neustále přehazuje, cca 5 minut, pak se přilijou omáčky a přidají ochucovadla, cca 2 minuty se to provaří (stále se to prohazuje) a pak se přimíchají játra (popř. i dopředu udělané nudle) a kukuřiční škrob. Cca 2 minuty se to přehazuje, pak je hotovo.
To je čína, ne tyto vaše játra na zelenině...