Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 048 kJ / 967 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,47 g |
Tuky | 25,49 g |
Vláknina | 13,29 g |
Cholesterol | 539 mg |
Sodík | 719 mg |
Sůl | 1,66 g |
Sacharidy | 58,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaná pečená v bránici, plněná játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7k3j
Moje poznámka
Sekaná pečená v bránici, plněná játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7k3j
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 18 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 7 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 8 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 11 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 11 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 12 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 13 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 14 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 15 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 16 hodinami
Tématické fráze:
pecena sekana,
branice na sekanou,
sekaná s játrou,
recept na sekanou plněnou játry,
veprove maso plnene mletym masem v branici,
sekaná pečená v alobalu,
sekana v blane,
nec na sekanou,
sekaná plněná játrou,
plněná sekana v blaně,
plněná sekaná v alobalu,
krutí sekana plněná jatry,
recept na pečenou sekanou v bránici,
sekaná s játry,
maso pečené v bránici,
sekaná pečená,
plněná sekaná,
sekaná jatrou,
recept sekana plnena jatrou,
recept na plněnou bránici
Suroviny:
maso,
maso hovězí mleté,
vejce,
cibule,
česnek,
voda,
sůl,
pepř mletý,
majoránka,
strouhanka,
rohlík,
mléko,
bránice,
játra krůtí,
koření grilovací,
hořčice,
kapie
Komentáře (6)
Název bránice,nebo vepřová blána se používá i u nás.Také ji mám do zásoby v mrazáku.
Jen nechápu ty rádoby podobné recepty