Masové koule v zelí na způsob segedínu
Oblíbená chuť segedínu v nové podobě! Masové koule v kysaném zelí spojují šťavnaté masové kuličky s lahodnou smetanovou omáčkou a kyselým zelím. Ideální pro ty, kdo chtějí tradiční pokrm vyzkoušet s moderním nádechem.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 747 kJ / 1 613 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,90 g |
Tuky | 77,49 g |
Vláknina | 28,03 g |
Cholesterol | 817 mg |
Sodík | 5,49 g |
Sůl | 13,48 g |
Sacharidy | 97,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Masové koule v zelí na způsob segedínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BkRk
Moje poznámka
Masové koule v zelí na způsob segedínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BkRk
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Těstoviny s kuřecím masem a rajčaty
Přidáno 17. 10. 2025 17:33:02
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno 17. 10. 2025 17:30:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 32 minutami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 41 minutami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 1 hodinou
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 1 hodinou
Zelný salát s fenyklem
Tonja před 1 hodinou
Hovězí guláš
dejvi01 před 1 hodinou
Salát z hlívy ústřičné
Tonja před 1 hodinou
Čokoládová bábovka
ulrivhv před 1 hodinou
Pórková polévka s bramborem a kroupami
poirotka před 2 hodinami
Chicken Vindaloo
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 3 hodinami
Suroviny:
maso mleté mix,
vejce,
brambory,
česnek,
cibule šalotka,
chléb toustový,
mléko,
strouhanka,
sůl,
pepř mletý,
zelí kysané,
paprika sušená sladká,
cibule,
špek,
brambory,
smetana sladká,
vývar masový,
sádlo,
sůl,
cukr
Komentáře (3)