Orientální lilek s cizrnou a kokosovým mlékem
Když je horké léto a je chuť na lehký oběd, hodí se přesně takový rychlý, výživný pokrm, na který upotřebíte i úrodu ze zahrádky. Zeleninová směs je inspirována arabskými chutěmi a najdeme v ní třeba lilek, rajčátka, a také cizrnu.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 153 kJ / 992 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,85 g |
Tuky | 62,27 g |
Vláknina | 77,52 g |
Cholesterol | 78 mg |
Sodík | 878 mg |
Sůl | 2,90 g |
Sacharidy | 55,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Orientální lilek s cizrnou a kokosovým mlékem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5z7R
Moje poznámka
Orientální lilek s cizrnou a kokosovým mlékem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5z7R
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 3 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 4 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 12 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 5 minutami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 15 minutami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 34 minutami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 1 hodinou
Sýrová roláda
Fitulka před 1 hodinou
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 1 hodinou
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 3 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 3 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 11 hodinami
Suroviny:
lilek,
sůl,
ghee,
cibule,
česnek,
zázvor čerstvý,
chilli paprika čerstvá,
rajče cherry,
špenátové listy,
koření kari,
vývar kuřecí,
mléko kokosové,
cizrna sterilovaná,
pepř mletý,
koriandr čerstvý
Komentáře (3)