Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 222 kJ / 1 009 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 223,00 g | 
| Tuky | 13,00 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 470 mg | 
| Sodík | 470 mg | 
| Sůl | 1,00 g | 
| Sacharidy | 0,00 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Hovězí ptáci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8DL2
Moje poznámka
					
				
Hovězí ptáci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8DL2
Nejnovější recepty
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 56 minutami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 1 hodinou
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 2 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 3 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 4 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 13 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 15 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 17 hodinami
						Tématické fráze:
						
							španělské ptáčky naruby, 
						
						
							recepty na ptáky, 
						
						
							ptaky recept, 
						
						
							ptáci recept, 
						
						
							španelsky ptacek naruby, 
						
						
							receprt na ptáky, 
						
						
							z hovězího ptačí, 
						
						
							co uvařit z hovězího zadního, 
						
						
							hovězí ptáky, 
						
						
							hovčzi ptačí, 
						
						
							jak uvařit španělské ptáka, 
						
						
							hovězí roštěná ptačí, 
						
						
							roštěná ptačí, 
						
						
							jak uvařit hovězí zadní, 
						
						
							recept omačka ptaky s hoveziho masa, 
						
						
							co uvařit z hovězího hrudí, 
						
						
							zadní hovězí recept, 
						
						
							recept na ptaky, 
						
						
							recept na hovězí, 
						
						
							hovězí zadní recept ptaky
						
					
						Suroviny:
						
							hovězí zadní, 
						
						
							cibule, 
						
						
							pepř, 
						
						
							sůl, 
						
						
							hořčice plnotučná, 
						
						
							máslo, 
						
						
							vejce, 
						
						
							okurky sterilované, 
						
						
							klobása, 
						
						
							slanina, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							voda
						
					
	
			
	
	
	
	
Komentáře (4)