Koprová omáčka s hovězím masem
Jedna z nejoblíbenějších omáček - koprovka. Plná smetany a kopru, který poznáte díky jeho specifické chuti a vůni. Vyzkoušejte tento recept se základem z hovězího vývaru, který dodá omáčce tu správnou chuť.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 798 kJ / 4 015 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 373,54 g |
Tuky | 205,74 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,68 g |
Sacharidy | 165,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koprová omáčka s hovězím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YOkK
Moje poznámka
Koprová omáčka s hovězím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YOkK
Nejnovější recepty
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 5 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 6 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 6 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 6 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 7 hodinami
Košíčky s třešněmi
Přidáno 22. 6. 2025 17:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Sahula před 30 minutami
Vepřová tyrolská játra
Sahula před 32 minutami
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 1 hodinou
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 2 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 5 hodinami
Třená bublanina s třešněmi
Moanka před 7 hodinami
Pravý vepřový guláš
Tomas1976 před 7 hodinami
Brusinky z rybízu
Vlasti80 před 9 hodinami
Marmeláda z červeného rybízu
Vlasti80 před 9 hodinami
Suroviny:
smetana ke šlehání,
mléko polotučné,
máslo,
mouka bezlepková jizerka,
sůl,
ocet,
cukr,
kopr čerstvý,
maso hovězí,
cibule,
koření nové koření,
bobkový list,
pepř celý,
sůl
Komentáře (9)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
To je OBECNĚ i můj případ nechutenství
Vrcholem bylo, když babička paní casinové dělala vepřoknedlozelo a na závěr fantastické moravské zelí "vylepšila" šťávou po upečení masa (říkali tomu "podpoušt")
***
No a kdy už se konečně naučíte vkládat funkční odkazy, he?
https://www.labuznik.cz/recept/snehurcina-sladkoky...
( A to já tu masovou chuť v koprovce nerada, dělám klasiku se žloutkem nakonec a jako příloha vždy brambory, bez masa, ale recept je super.
www.labuznik.cz/recept/snehurcina-sladkokysela-smetanova-koprova-omacka/)