Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 876 kJ / 2 121 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,62 g |
Tuky | 130,31 g |
Vláknina | 31,60 g |
Cholesterol | 615 mg |
Sodík | 1,89 g |
Sůl | 4,42 g |
Sacharidy | 179,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na sádle osmahneme slaninu na škvarečky spolu s cibulí a pórkem nakrájeným na kolečka.
Krok 2: Brambory nastrouháme NAHRUBO, přidáme vejce, petrželku (kopřivy), osmahnutou slaninu s cibulí a pórkem, osolíme, opepříme, přistrouháme muškátový oříšek, zamícháme.
Krok 3: Pečeme v předehřáté troubě. Prvně asi půl hodiny pomalu a na poslední čtvrthodinu teplotu přidáme, aby vznikla křupavá kůrka. Bramborák podáváme teplý.
Zveřejněno 24. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sárský bramborák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxj0
Moje poznámka
Sárský bramborák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxj0
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 2 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno před 14 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 16 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvový krém
Přidáno před 21 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 3 hodinami
Loštická cibulačka
Sahula před 11 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 11 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 12 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 12 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 12 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 15 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 15 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 15 hodinami
Tématické fráze:
bramborák s cibulí,
bramboráky s cibulí,
bramborák na pekáč,
sekaná v bramboráku,
bramborak do pekace,
bramboráky na pečícím papíru,
křupavý bramborák,
bramborák na pečícím papíru,
bramborák na pečícím papíře,
bramborák s porkem,
bramborák na pecici papir,
sárský řízek,
bramboráky z kopřiv,
nevšední bramborové,
bramboráky na pečicim papire,
bramborák pečící papír,
sárský řízek recept,
sekaná a bramborák,
bramborák z pekáče,
bramboráky recept
Suroviny:
brambory,
cibule,
sádlo,
slanina,
pórek,
vejce,
ořech muškátový,
sůl,
pepř,
petrželka
Komentáře (5)