Friduš
Řízky v marinádě jsou lahodným pokrmem, který spojuje šťavnaté kousky masa s bohatou a aromatickou marinádou. Jsou skvělou volbou pro grilování, pečení nebo smažení a představují oblíbenou pochoutku pro všechny milovníky masa.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 702 kJ / 407 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,96 g |
| Tuky | 30,15 g |
| Vláknina | 2,82 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 3,88 g |
| Sůl | 9,61 g |
| Sacharidy | 22,28 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vejce našleháme vidličkou, přidáme vše ostatní a pak do marinády namáčíme naklepané řízky.
Krok 2: Uložíme v uzavřené nádobě přes noc do chladničky, čím déle, tím je maso křehčí.
Krok 3: Pak smažíme v rozpáleném oleji po každé straně asi 3 minuty.
Zveřejněno 29. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Friduš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W67Q
Moje poznámka
Friduš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W67Q
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 6 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 7 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 8 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 8 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 3 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 7 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 7 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 8 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 8 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 9 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 9 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 9 hodinami
Tématické fráze:
fritovací hrnce test,
fryduš,
kotlety friduš,
úprava klokaního masa,
fridusak,
fritovaci hrnec recepty,
fritovací hrnec test,
řízky michala davida,
naložené maso fridusak,
448 receptů,
recepty pro fritovací hrnec,
kotlety ala friduš,
čínské kuřecí placičky,
friduš řízek,
fritovaci hrnec fagor oliva,
recepty z klokaního masa,
recept fryduš,
solamylky cukrovi,
medvědí maso-úprava,
friduš řízky
Suroviny:
řízky,
olej,
sůl,
pepř,
solamyl,
omáčka sojová,
česnek,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
vejce,
kečup sladký,
olej
Komentáře (13)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0