Suroviny
Porce: 5 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 820 kJ / 913 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,64 g |
Tuky | 55,90 g |
Vláknina | 13,55 g |
Cholesterol | 203 mg |
Sodík | 1,94 g |
Sůl | 4,40 g |
Sacharidy | 55,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Litevský boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkBA
Moje poznámka
Litevský boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkBA
Nejnovější recepty
Losos na másle s česnekem, špenátem a houbami ve smetanové omáčce
Přidáno před 14 hodinami
Salát s jahodami
Přidáno před 15 hodinami
Hranolky z košťálu brokolice
Přidáno před 22 hodinami
Rebarbora v karamelu na cokoliv
Přidáno 11. 6. 2025 16:14
Rychlý jahodovo-reveňový koláč
Přidáno 11. 6. 2025 14:00
Tvarohové knedlíky s jahodovým pyré a praženou strouhankou
Přidáno 11. 6. 2025 10:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrové smaženky – socialistické
Kajkajak před 4 hodinami
Pravá jihočeská kulajda
Kajkajak před 8 hodinami
Bezinkový sirup
LeonaVyslouzilova před 8 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
barypb před 9 hodinami
Pikantní tuňáková pomazánka "Franz Josef"
Sahula před 9 hodinami
Tuňáková pomazánka se sýrem a pažitkou
Sahula před 9 hodinami
Domácí tuňáková pomazánka s pažitkou
Sahula před 9 hodinami
Jednoduchá buchta s tvarohem
Jakubka před 13 hodinami
Domácí focaccia
Kakoska před 13 hodinami
Rychlý chléb z formy (bez hnětení)
jitka.kopp před 14 hodinami
Tématické fráze:
boršť,
boršč s čerstvou červenou řepou,
litevská polévka,
jednoduchý boršč,
boršč,
boršč ze sterilizované řepy,
nejlepší boršč,
boršč ze zavařené řepy,
polivka borst,
boršč s červenou řepou,
boršč recepty,
boršč kuchařka pro dceru,
litevský studený boršč,
boršč činske zeli,
levný boršč,
levné vaření polevky borst,
boršč z zavařené červené řepy,
litevská polevka z repy,
borsc po litevsky-recept,
boršč recept
Suroviny:
zelí hlávkové,
brambory,
mrkev,
celer,
řepa červená,
klobása moravská,
protlak rajčatový,
sádlo,
smetana kysaná,
mouka hladká,
pórek,
šťáva citronová,
sůl
Komentáře (15)
http://www.dadalovakucharka.cz/pol/polr0190.html