Postup přípravy
Krok 1: Do kotlet ostrým nožem nařízneme kapsu.
Krok 2: Mírně naklepeme přes sáček, osolíme, opepříme a naplníme ovčím sýrem,(použila jsem korbáče) s kostičkami slaniny a cibulovou natí, nebo pažitkou, sepneme a prudce restujeme na cibuli nakrájené na kolečka, restované dorůžova.
Krok 3: Podlijeme trochou vody a dusíme do měkka.
Zveřejněno 27. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pastýřské kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZXD
Moje poznámka
Pastýřské kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZXD
Nejnovější recepty
Staročeský kuba
Přidáno před 20 minutami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 41 minutami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno před 22 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 16 minutami
Bílkový chlebíček
Jajav před 1 hodinou
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 2 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 3 hodinami
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 3 hodinami
Klášterské řezy
Anickamanicka před 4 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 5 hodinami
Vánoční cukroví
fragolina před 11 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 15 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 16 hodinami
Tématické fráze:
kotlety,
kotlety recepty,
pastýřský řízek,
kotleta recepty,
pastýřský závitek,
kotleta,
pastýřský vepřový řízek,
korbáčiky recept,
staročeské trdlo,
staroceske trdlo recept,
recept na korbačíky,
kotleta recept,
recept na staročeské trdlo,
ovčí sýr recepty,
ovčí kotleta,
recepty ovčí sýr,
hrníčková kuchařka online,
kotlety recept,
korbáčiky,
kotlety na houbách
Suroviny:
kotleta,
sýr ovčí,
cibulka zelená,
pažitka,
slanina,
cibule,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (20)
Ciao.: