Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 884 kJ / 450 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 33,22 g |
Vláknina | 0,66 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vrabčí hnízda s ďábelským plátkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k5nJ
Moje poznámka
Vrabčí hnízda s ďábelským plátkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k5nJ
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 2 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 2 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 2 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 3 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 3 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 3 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 5 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 5 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 5 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 5 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 5 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 6 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 7 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 7 hodinami
Tématické fráze:
ws struhadlo,
struhadlo ws,
moravský vrabec recept,
kde si dělá vrabec hnízdo,
hnízda pro drůbež,
dabelsky platek,
jak dlouho vařit italské těstoviny hnízda,
video recepty moravský vrabec,
moravský vrabec s rýží,
struhadlo od ws,
kotlety kuskus,
ws kráječ,
vrabcak hnízda,
bramborové vrabci hnizdo,
vrabec si dělá hnízdo,
vrabec a hnízda,
kde si dělá vrabec hnízdo?,
kuřeci hnizdo na oběd jako pokrm,
vrbci z hnízda,
salat s ws krajecem
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
olej,
hořčice dijonská,
pasta chilli,
pepř,
sůl,
česnek,
jíška světlá instantní,
víno bílé,
mouka polohrubá,
křen
Komentáře (8)