Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 798 kJ / 1 386 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,20 g |
Tuky | 90,19 g |
Vláknina | 35,00 g |
Cholesterol | 138 mg |
Sodík | 2,88 g |
Sůl | 6,60 g |
Sacharidy | 78,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bůček nakrájíme na nudličky a ty škvaříme na suché teflonové pánvi, až pustí tuk.
Krok 2: Pak přidáme 3cm dlouhé kousky česnekových výhonků, mírně osolíme a opékáme 7-10min.
Krok 3: Dál přidáme na silnější kousky krájenou okurku a necháme ještě chvilku vařit.
Krok 4: Hotové dochutíme cukrem, octem, sójovou omáčkou a vegetou.
Zveřejněno 17. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůčkové nudličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rvD
Moje poznámka
Bůčkové nudličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rvD
Nejnovější recepty
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno před 2 hodinami
Těstoviny s krémovou omáčkou Alfredo s krevetami a brokolicí
Přidáno před 4 hodinami
Plněné sladké broskve
Přidáno před 5 hodinami
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 22 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno 9. 7. 2025 08:42
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno 9. 7. 2025 08:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková kuřecí prsíčka v sýrové, smetanové omáčce
wimra před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
Ajisek před 1 hodinou
Brownie
petramotlickova před 1 hodinou
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
radbastim před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
Bettynka_ před 3 hodinami
Rybízový sirup
esso před 3 hodinami
Brusinky z rybízu
esso před 3 hodinami
Květák smažený v troubě
Wanilor před 4 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
jalamo před 5 hodinami
Teplý těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec před 6 hodinami
Tématické fráze:
česněkové výhonky,
bažantí nudličky,
využití česnekových vyhonku,
nudličky z bučku,
nudlicky z bažanta,
nudličky do polévky,
vepřové a la bažant,
vepřová panenka nudličky,
vepřové ala bažant,
zbytek uzeného bůčku recept,
co z česnekových výhonku,
vepřové a la bažant - recept,
vepřové s česnekovými výhonky,
česnekové výhonky recepty,
recept vepřové ala bažant,
cesnekovy vyhonky,
česneková nať využití,
salátové výhonky recept,
česnekové výhonky využití,
cesnek vyhonky recept
Suroviny:
bůček,
výhonky česnekové,
okurka salátová,
sůl,
cukr,
ocet,
omáčka sojová,
vegeta
Komentáře (9)
Použila jsem kousek domácího uzeného špeku, kousek domácího uzeného bůčku (libového) a zbytek kotlety, který se mi válel v lednici a musím říct, že to bylo jedno z nejlepších jídel, co jsem kdy jedla.I přítel si moc pochvalovat. Ty česnekové výhonky se opekly krásně do křupava a díky uzenému masíčku to bylo úžasně dochucené.
Cathleen, děkuji ti za recept a hlavně za inspiraci k použití suroviny, která by mě jinak ani nenapadla