Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 110 kJ / 265 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 0,90 g |
Vláknina | 13,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 132 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 48,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzská zeleninová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6RQz
Moje poznámka
Francouzská zeleninová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6RQz
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 22 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno 3. 8. 2025 09:04:01
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno 3. 8. 2025 08:18:12
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková cuketová buchta
Dakota před 23 minutami
Kotlíkový party guláš
alan.h před 1 hodinou
Borůvkový kynutý koláč
Jara24 před 1 hodinou
Hovězí guláš se sušenými houbami
radekfiala před 1 hodinou
Salát z polníčku
esstelle před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Mlateli před 2 hodinami
Houbová paštika jinak
KrisZaezemi před 3 hodinami
Honzovy plněné buchty od Uursik
ferda30 před 3 hodinami
Cibulové chutney (čatní)
Majkl2910 před 3 hodinami
Cuketový perník
michaela svancarova před 4 hodinami
Tématické fráze:
francouzká polévka,
francouzská polévka s těstovinou,
francouská polévka,
zeleninová polévka recept,
francouzská polívka,
francouzská kuchařka,
recept na francouzkou polévku,
zeleninová polévka,
francouzká cibulačka,
francozská polévka,
francouzská kuchyně recepty,
francouzská zelňačka,
francouzke polevky,
francouzska zelenina,
francouzká polívka,
francouzská polávka,
francouzká polévka s mušličkami,
francouzka zeleninova polevka,
francouska polivka,
francouská zelná polévka
Suroviny:
mrkev,
pórek,
zelí hlávkové,
brambory,
sůl,
koření černé mleté,
kopr,
olej
Komentáře (6)