Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 110 kJ / 265 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 0,90 g |
Vláknina | 13,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 132 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 48,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzská zeleninová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6RQz
Moje poznámka
Francouzská zeleninová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6RQz
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 9 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 23 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 1 hodinou
Krenex
dragomirac před 3 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 3 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 3 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 3 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 4 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 4 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 5 hodinami
Tématické fráze:
francouzká polévka,
francouzská polévka s těstovinou,
francouská polévka,
zeleninová polévka recept,
francouzská polívka,
francouzská kuchařka,
recept na francouzkou polévku,
zeleninová polévka,
francouzká cibulačka,
francozská polévka,
francouzská kuchyně recepty,
francouzská zelňačka,
francouzke polevky,
francouzska zelenina,
francouzká polívka,
francouzská polávka,
francouzká polévka s mušličkami,
francouzka zeleninova polevka,
francouska polivka,
francouská zelná polévka
Suroviny:
mrkev,
pórek,
zelí hlávkové,
brambory,
sůl,
koření černé mleté,
kopr,
olej
Komentáře (6)