Švestkové čatní
Hustá omáčka zvaná čatní má svůj původ v Indii. Švestkové čatní je díky zázvoru lehce pikantní a dodá pokrmům zajímavou chuť. Hodí se k jakémukoliv druhu masa nebo k aromatickým sýrům.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 720 kJ / 1 845 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,62 g |
Tuky | 7,27 g |
Vláknina | 66,63 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 115 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 400,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švestkové čatní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/32Ap
Moje poznámka
Švestkové čatní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/32Ap
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 13 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 14 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 17 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelné placky se sýrem
Matea před 6 hodinami
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 7 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 8 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 9 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 10 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 11 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 11 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 12 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 12 hodinami
Tématické fráze:
čatní ze švestek,
švestkove čatní-recept,
švestkové chutney,
čatný ze švestek,
čatní,
švestkové chatní,
švestkové chatney,
švestkové recepty,
chatni ze svestek,
čatní recept,
šveskové čatní,
čatný,
chutney ze švestek,
hruškové čatni,
švestkové chutney recept,
čatni z švestek,
recept na catni,
chutney švestkové,
švestkové chutney recepty,
chatney
Suroviny:
švestky,
jablko,
cibule,
cukr,
sůl,
zázvor mletý,
skořice mletá,
pepř mletý,
koření hřebíček,
ocet
Komentáře (16)
Voní to krásně.
K receptu nejsou žádné komentáře.