Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 142 kJ / 1 946 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,55 g |
Tuky | 102,37 g |
Vláknina | 14,65 g |
Cholesterol | 697 mg |
Sodík | 2,23 g |
Sůl | 5,45 g |
Sacharidy | 185,26 g |
Postup přípravy
Ozdobte sýrem a dýňovými semínky.
Zveřejněno 28. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gnocchi s vajíčkem, brokolící a dýňovým semínkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NLLL
Moje poznámka
Gnocchi s vajíčkem, brokolící a dýňovým semínkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NLLL
Nejnovější recepty
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 2 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 2 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 3 hodinami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 46 minutami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 2 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 3 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 4 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 4 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 5 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 5 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 5 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 5 hodinami
Tématické fráze:
loupání dýňových semínek,
jak oloupat dýni,
gnocchi s vejci,
co se semínky hokajdo,
gnocchi recept,
gnocchi recepty,
jak upravit gnocchi,
semínka hokaido,
jak připravit gnocchi,
gnocchy,
sušení dýňových semínek,
dýne hokaido loupani,
hokaido recepty+semínka,
jak upravit gnoči,
jak oloupat dýňová semínka?,
hokaido a brokolice,
domaci gnocchy,
dýňová semínka-loupání,
semínka hokaido recept,
sušení dýně hokaido
Suroviny:
gnocchi,
brokolice,
vejce,
mléko,
sůl,
semínka dýňová,
cibulka jarní,
máslo,
olej,
parmazán
Komentáře (5)