Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 422 kJ / 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,22 g |
Tuky | 0,42 g |
Vláknina | 11,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Povíkendový nářez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RgBR
Moje poznámka
Povíkendový nářez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RgBR
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 4 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 19 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 22 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 19 minutami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 46 minutami
Pečená švestková povidla
perseus před 1 hodinou
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 3 hodinami
Bramborové knedlíky
essinKa před 3 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 3 hodinami
Zelná polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 4 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 4 hodinami
Tématické fráze:
ivan vodochodský recepty,
vodochodský recepty,
co uvarit,
recept ivan vodochodský,
recepty ivana vodochodského,
ivan vodochocky na nove,
recepty ivan vodochodsky na nove,
co uvarit ze zbytku uzenin,
ivan vodovhodsky recepty na cinu,
vodochodský,
recept se zbytky masa a uzenin,
vareni vodochocky,
vodochodský recept,
nove brambory podle vodochodskeho,
vodochodsky cina,
vodochodsky a vareni cina,
červené zelí podle i vodochodského,
recept petra novotneho brambory, zelí,
o uvarit,
vodochodský francouzské brambory
Suroviny:
zelí kysané,
maso,
uzenina,
sýr,
smetana kysaná,
zázvor,
paprika sušená sladká,
brambory,
cibule,
česnek
Komentáře (4)
Přidávám bod a přikládám fotku před pečením a zítra dodám výslednou.
Samozřejmě v PH se to dělá déle, ale s výhodou, že to nemusím hlídat, jak jsem psala výše.