Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 627 kJ / 1 584 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,03 g |
Tuky | 110,14 g |
Vláknina | 33,96 g |
Cholesterol | 88 mg |
Sodík | 2,34 g |
Sůl | 5,64 g |
Sacharidy | 49,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře na červeném víně (Coq au Vin)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q7Er
Moje poznámka
Kuře na červeném víně (Coq au Vin)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q7Er
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 22 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 22 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno 18. 6. 2025 05:00
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Halušky se zelím a uzeným masem
chmelickova13 před 28 minutami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
veronika_straka před 41 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
chameleon před 46 minutami
Cibulová polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 10 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 12 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 13 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 14 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 15 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 16 hodinami
Tématické fráze:
kohout na červeném víně,
coq au vin,
kuře na červeném víně,
kure na vine,
coq au vin recept,
kuře jako kohout na víně,
kure coq au vin,
kure cervena vino cibule,
kohout na víně,
kuřecí maso na červeném víně,
kuře po burgundsku,
francouzský kohout na víně,
kure cervene vino,
kohout na víně recept,
coq au vine,
coq au,
kohout na víně z kuřete,
recepty na červeném víně,
maso na červenem vině,
kuře na víně recept
Suroviny:
kuře,
slanina vcelku,
víno,
mrkev,
celer,
cibule,
cibulka,
žampióny,
česnek,
olej,
máslo,
vývar kuřecí,
pepř černý,
mouka hladká,
tymián,
nať petrželová,
bobkový list,
pepř,
sůl
Komentáře (16)
Tohle jídlo "zraje" podobně jako guláš a druhý den je ještě lepší, tak se už těšíme na oběd