Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 571 kJ / 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 4,85 g |
Vláknina | 7,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8,01 g |
Sůl | 20,01 g |
Sacharidy | 12,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb pečený v římském hrnci - postup
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZEy
Moje poznámka
Chléb pečený v římském hrnci - postup
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZEy
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 4 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 6 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 7 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 9 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 11 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 5 minutami
Kokosová roláda od IvettyG
Dyna1 před 1 hodinou
Bublanina
alenalentz před 2 hodinami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 3 hodinami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 3 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 3 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
ErikaU před 5 hodinami
Bleskové rohlíky
Lidusenkaf před 6 hodinami
Kynutý meruňkový táč
Rapljan před 6 hodinami
Drožďovo-cuketová polévka s nočky
TondaJ před 6 hodinami
Tématické fráze:
římský hrnec recepty,
římsky hrnec,
hrnec na pečení chleba,
recepty pro rimsky hrnec,
peceni chleba,
recepty římský hrnec,
římský hrnec glazovaný,
domácí chleba v hrnci,
litinový hrnec na pečení chleba,
pečeny chleba,
pekáč na pečení chleba,
hrnec na chleba,
recepty v římském hrnci,
draci v hrnci recepty,
recepty z římskeho hrnce,
peceny chleb,
rimske hrnce,
recepty na peceni chleba,
římský hrnec s glazurou,
recept na peceni chleba
Suroviny:
mouka pšenično-žitná na domácí chléb,
kmín celý,
semínka lněná,
sůl,
cukr,
droždí čerstvé,
voda,
Komentáře (16)