Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 897 kJ / 453 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,45 g |
Tuky | 4,25 g |
Vláknina | 3,63 g |
Cholesterol | 220 mg |
Sodík | 320 mg |
Sůl | 0,81 g |
Sacharidy | 7,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře s mrkví, pórkem a tarhoňou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z6R5
Moje poznámka
Kuře s mrkví, pórkem a tarhoňou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z6R5
Nejnovější recepty
Jablečný závin podle Míši Landové
Přidáno před 2 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Přidáno před 3 hodinami
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno před 18 hodinami
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Přidáno před 20 hodinami
Tvarohové nanuky
Přidáno 1. 8. 2025 08:02:02
Uherská pěna podle ČSN
Přidáno 1. 8. 2025 07:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
BBQ (barbecue) omáčka
taxiotik@seznam.cz před 5 minutami
Chilli con carne
Tomasfaix před 36 minutami
Čočková polévka s uzeninou
danielle72 před 54 minutami
Maminčina jablečná buchta
petka.ftk před 1 hodinou
Kulajda
imzlin@seznam.cz před 1 hodinou
Rajská polévka III
Tynaja před 1 hodinou
Krkovice pečená na cuketové směsi
Pav44 před 1 hodinou
Housky na hamburger
ErikaU před 2 hodinami
Kynuté povidlové koláče s drobenkou
Eva80 před 13 hodinami
Rychlá meruňková buchta
Denade před 13 hodinami
Tématické fráze:
recepty s tarhonou,
kuře s pórkem,
kuře s mrkví,
mrkev s pórkem,
tarhoňa recept,
kuře na mrkvi,
pečené kuře s tarhonou,
pečené kuře s porkem,
recept s tarhonou,
rosické těstoviny tarhoňa,
recepty z tarhoňa,
kuře s rýží a mrkví,
tarhoňou,
kuře s celerem aporkem,
kuře na mrkvi s rýží,
kuřecí maso s mrkví a porkem,
s tarhonou,
slovenská tarhoňa s kuřecím masem a mrkvi,
tarhoňa recepty,
kure na mrkve
Suroviny:
maso kuřecí,
těstoviny tarhoňa,
olej,
mrkev,
pórek,
sůl,
pepř,
vegeta
Komentáře (18)
Je to opravdu jídlo rychlé, dobré a nijak těžké.