Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 342 kJ / 1 994 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 206,24 g |
| Tuky | 104,50 g |
| Vláknina | 12,64 g |
| Cholesterol | 480 mg |
| Sodík | 565 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 53,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřo-zelo z jednoho hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oj8j
Moje poznámka
Vepřo-zelo z jednoho hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oj8j
Nejnovější recepty
Rizoto pro žlučníkáře
Přidáno před 5 hodinami
Uzené maso na smetaně se zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Žampiony v těstíčku (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Avokádová pomazánka s Lučinou (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Vývar z mletého masa
Přidáno před 7 hodinami
Dietní tvarohová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky Marie
salajkol před 1 hodinou
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
MonikaP. před 2 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 2 hodinami
Vosí hnízda
Janet.P před 2 hodinami
Tuňáková pomazánka
Jindriskas před 2 hodinami
Houskové knedlíky
mikii před 2 hodinami
Jogurtové hvězdičky
PetraLA před 3 hodinami
Mrkvový perník s povidly
PetraLA před 3 hodinami
Kuřecí kari nudličky se sýrem a pórkem na smetaně
Zbynek Hladik před 3 hodinami
Tématické fráze:
ranné zelí,
ranne zeli recept,
dušene hlávkové ranné zelí,
ranné zelí příprava,
jak uvařit ranné zelí,
zeli ranne,
zelí a maso z jednoho hrnce,
ranné zelí recepty,
recepty z jednoho hrnce,
brambory z jednoho hrnce,
ranný zelí,
vepřo zelo,
jídla z jednoho hrnce recepty,
příprava zelí,
zelí ranné recept,
příprava ranného zelí,
vepřo knedlo zelo,
druhy rannych brambor,
recepty z ranného zelí,
maso a zelí brambory z jednoho hrnce
Suroviny:
krkovice vepřová,
zelí,
brambory,
cibule,
sůl,
pepř,
kmín celý,
olej,
česnek
Komentáře (15)