Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 586 kJ / 379 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 7,42 g | 
| Tuky | 23,51 g | 
| Vláknina | 11,78 g | 
| Cholesterol | 26 mg | 
| Sodík | 24 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 31,90 g | 
Postup přípravy
Hotovou cibulku posypeme hladkou moukou, dobře prosmahneme a zalijeme studeným vývarem. Provaříme a dochutíme solí a pepřem. Tepelně opracované maso vložíme do omáčky prohřát.
Zveřejněno 28. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Uzené s cibulovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JNGl
Moje poznámka
					
				
Uzené s cibulovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JNGl
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 34 sekundami
	
			
	
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 41 minutami
	
			
	
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 47 minutami
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 1 hodinou
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 1 hodinou
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 1 hodinou
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 2 hodinami
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 5 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 7 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 7 hodinami
						Tématické fráze:
						
							uzené s cibulovou omáčkou, 
						
						
							tepelně opracované uzené, 
						
						
							cibulový přeliv na maso, 
						
						
							moukové noky, 
						
						
							uzený maso s cibulovou omáčkou, 
						
						
							přeliv na uzené maso, 
						
						
							uzené na cibuli, 
						
						
							uzené maso s cibulovou omáčkou, 
						
						
							uzené s cibuli, 
						
						
							musí se moravské uzené vařit, 
						
						
							vařit tepelně opracované maso ?, 
						
						
							tepelně opracované uzené maso, 
						
						
							uzene tepelne opracovane, 
						
						
							cibulové třené noky, 
						
						
							reliš z červené řepy, 
						
						
							koupené tepelně opracované uzené maso, 
						
						
							uzené maso s přelivem, 
						
						
							uzené recept, 
						
						
							cibulovy preliv omáčka k masu, 
						
						
							uzené na cibulové omáčce
						
					
						Suroviny:
						
							maso uzené, 
						
						
							cibule, 
						
						
							cukr, 
						
						
							česnek, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							vývar masový, 
						
						
							olej, 
						
						
							máslo, 
						
						
							pepř, 
						
						
							sůl
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (19)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0