Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 737 kJ / 1 132 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,15 g |
Tuky | 56,20 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 320 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 7,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Filety rozkrojíme na menší porce, osolíme a na rozpáleném oleji prudce opečeme z obou stran.
Krok 2: Potom narovnáme na dno pekáčku, na každou porci dáme dáme lečo i se šťávou a zalijeme smetanou (ve které jsme rozmíchali lžíci mouky).
Krok 3: Pečeme na 200st. asi 20-25 min.
Příloha: brambory, rýže nebo jen čerstvý chléb
Příloha: brambory, rýže nebo jen čerstvý chléb
Zveřejněno 26. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený pangasius s lečem a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A1W3
Moje poznámka
Zapečený pangasius s lečem a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A1W3
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 14 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 14 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 14 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 15 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kedlubnové zelí
Merylas před 17 minutami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 59 minutami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 16 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 17 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 18 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 20 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 20 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 21 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 21 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 21 hodinami
Tématické fráze:
zapečené rybí filé s lečem,
ryba s lečem,
rybí filé zapečené s lečem,
zapečený pangasius,
pankacius,
zapečený pangasius s rajčaty se smetanou,
treska s lečem,
filety s lecem,
pangas na smetaně,
zapečené filé s lečem,
filety zapečené s léčem,
koláč líné hospodyňky,
zapečená treska s lečem,
rybi file zapecene v lecu recept,
filety na leču,
pangasius s lecem v troube,
treska na leču,
zapékaná ryba s lečem,
pangas na rajčatech,
ryba v leču
Suroviny:
pangasius,
lečo sterilované,
smetana,
sůl,
mouka hladká,
olej
Komentáře (12)