Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 816 kJ / 1 151 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 195,09 g |
Tuky | 13,92 g |
Vláknina | 21,59 g |
Cholesterol | 950 mg |
Sodík | 479 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 53,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dršťkovka s morkovou kostí a cibulkou.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P1rw
Moje poznámka
Dršťkovka s morkovou kostí a cibulkou.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P1rw
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Těstoviny s kuřecím masem a rajčaty
Přidáno 17. 10. 2025 17:33:02
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno 17. 10. 2025 17:30:31
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 30 minutami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 39 minutami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 58 minutami
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 1 hodinou
Zelný salát s fenyklem
Tonja před 1 hodinou
Hovězí guláš
dejvi01 před 1 hodinou
Salát z hlívy ústřičné
Tonja před 1 hodinou
Čokoládová bábovka
ulrivhv před 1 hodinou
Pórková polévka s bramborem a kroupami
poirotka před 1 hodinou
Chicken Vindaloo
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 3 hodinami
Tématické fráze:
zadelavane drzky,
jak vařit držky,
jak dlouho vařit držky,
předvařené držky,
polevka z morkových kostí,
drztkova polevka,
jak dlouho varit kosti,
držšťková polévka,
jak dlouho vařit dršťky,
předvařené držtky,
zadělávané držky recept,
držťková polévka recept,
jak dlouho se vari morkove kosti,
aby polévka nezkysla,
jak dlouho se vaří držky,
jak dlouho se vaří syrové dršťky,
polévka z morkové kosti,
recept na zadělávané držky,
dršťkovka,
kalanchoe léčiva
Suroviny:
dršťky,
cibule,
česnek,
kost hovězí morková,
masox,
paprika sušená sladká,
pepř,
majoránka,
sůl,
pasta česneková,
sádlo,
mouka hladká
Komentáře (19)
Vašíku,vaříme stejně,jen postup mám trošku odlišný ,na chuti to však nic nemění.Do hrnce ještě dávám vyvařit stonky libečku a celeru,hezky to voní po domě
Když je možnost a náhodou jsou dršťky za 70,-kč,koupíme móóóc
Jenže je to dršťkovka a ta si bodík zaslouží.