Suroviny
Porce: 2 - 3 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 290 kJ / 2 459 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,33 g |
| Tuky | 100,45 g |
| Vláknina | 17,56 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 143 mg |
| Sůl | 0,29 g |
| Sacharidy | 311,76 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bagety s provensálskými bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oO2K
Moje poznámka
Bagety s provensálskými bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oO2K
Nejnovější recepty
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno před 8 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Přidáno před 14 hodinami
Králík na rajčatech a olivách
Přidáno před 14 hodinami
Mleté maso po čínsku
Přidáno před 15 hodinami
Plněné okurky s kapií
Přidáno před 15 hodinami
Bramborovo-cibulový krém se slaninou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Malé housky nebo rohlíčky
Evculina84 před 8 hodinami
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
Ted před 10 hodinami
Salát Little Gem (římský) s nivou a vejci
Kajkajak před 11 hodinami
Čočková polévka s párkem
Kajkajak před 12 hodinami
Řezy ORGASMUS
VerkaDvorakova před 14 hodinami
Krkovička z trouby
bint2103 před 14 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Cadule před 14 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Hana1234 před 14 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
Mart1neek před 15 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Machachar před 15 hodinami
Tématické fráze:
bagety recept,
domácí bageta recepty výborná,
bageta s bylinkami,
bagety,
olivová bageta,
těsto na bagety,
plech na bagety,
dresing do bagety,
bagety s provensálským kořením,
recept na bagety,
dresing do baget,
recept bageta,
bageta recepty,
recept na dresing do baget,
provensálské bagetky,
bagety recepty,
bagety s kořením recept,
recept na veku bagetu,
recept na bagetu,
bageta recept
Suroviny:
mouka hladká,
sůl,
koření provensálské,
česnek sušený,
cukr,
droždí čerstvé,
voda,
olej olivový,
semínka dýňová,
semínka slunečnicová,
vejce,
sůl hrubá,
semínka sezamová
Komentáře (32)
A děkuji za zájem
Moc pekny receptik, diky za nej!
Kdo chcete dělat veky na chlebíčky, tak bych teda udělala dvě, ale trošku menší do délky, měla jsem napsat kratší
Patricie, já na tu zeleninu moc nejsem
Aničko, jasně že šlo
S tím lilkem to musí být vynikající.