Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 126 kJ / 2 181 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,24 g |
Tuky | 52,70 g |
Vláknina | 14,60 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 602 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 343,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kubánské řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vj70
Moje poznámka
Kubánské řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vj70
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 5 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 6 minutami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 34 minutami
Utopenci alá pan Kaplan
helka před 1 hodinou
Jogurtová buchta s třešněmi
novakovajanna před 1 hodinou
Krupičková polévka
taleonka10 před 2 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
KatkaZu před 2 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
TondaJ před 3 hodinami
Šťáva z květů černého bezu 2
Jindriskas před 4 hodinami
Bezé ořechová roláda se šlehačkou
Jandulka13 před 4 hodinami
Gnocchi s cuketou
veronika_straka před 4 hodinami
Tématické fráze:
řezy na plech nejnovější recepty,
kubansky rez,
kubánský dort na plech,
kubánské recepty,
řezy na plech,
kubánské kostky,
recepty na vyzkoušené dobré řezy,
moučníky a řezy recepty,
dobre rezy na plech,
rezy,
pařížské řezy s banánem,
kubánský zákusek,
kubánský řez recept,
řezy ze šlehačky,
kubánský moučník,
pařížské řezy recept,
kuba rez,
moučník z ledových kaštanů,
kubánský dezert,
řezy z ledových kaštanů
Suroviny:
vejce,
cukr,
mouka hladká,
kakao,
smetana,
tyčinka ledové kaštany,
ztužovač šlehačky,
banán,
kakao granko
Komentáře (14)
☺ Nepoužívat ztužovač. Šlehačku, ihned šleháme na nejvyšším stupni – tak dosáhneme krásného, hustého krému!
☺ A krém se šlehá za studena (těsně před namazáním na těsto). Uvařená šlehačka musí být uvařena 24 hod. předem a potom být až do ušlehání krému v lednici.
☺ Pokud máte k dispozici pouze šlehačku o nižší tučnosti než 33%, přihoďte do horké svařené šlehačky s kaštany plátek másla, tak asi 10-20 g (20 g při tučnosti šlehačky 25%), nechte rozpustit a vychladit.
Podobná těsta je vhodná před nanesením krému pokropit rumem a potřít slabou vrstvou pikantního džemu. Kakaová těsta a banány vyžaduji zvýraznit chuť pikantním džemem.
Jinak tyhle moučníky miluji a posílám +8.