Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 136 kJ / 988 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,61 g |
| Tuky | 78,67 g |
| Vláknina | 3,22 g |
| Cholesterol | 579 mg |
| Sodík | 1,43 g |
| Sůl | 2,84 g |
| Sacharidy | 43,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí závitky s křenovou nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EPm0
Moje poznámka
Hovězí závitky s křenovou nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EPm0
Nejnovější recepty
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 4 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 6 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 8 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 17 hodinami
Bulgurové rizoto
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srbské rizoto z mletého masa
Sahula před 27 minutami
Krémová česnečka
magdalenka před 28 minutami
Srbské rizoto z vepřové plece
Sahula před 31 minutami
Sekaná z pekárny
magdalenka před 33 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
Sahula před 34 minutami
Jemné domácí houskové knedlíky
[email protected] před 37 minutami
Dvojctihodné koláče ze sádla
magdalenka před 41 minutami
Vepřové nudličky s čínským zelím
DavidVolvo před 42 minutami
Červené zelí s jablky
magdalenka před 49 minutami
Tématické fráze:
hovězí s křenem,
hovězí roláda s nádivkou,
hovězí závitek s křenem,
hovězí závitky,
hovězí závitky s křenem,
hovězí roláda s křenem,
zavitky s křenem,
hovězí plněné křenem,
hovězí maso s křenem,
křenový závitek,
hovězí závitek,
recepta hovězi maso,
hovězí maso recepty,
vaření aspik zavitky křenova,
hovězí plátky s křenovou omáčkou,
závitky z hovězího masa,
hovězí závitky s křenovou omáčkou,
závitek s křenem,
recepty hovězí závitky,
hovězí plátek s křenem
Suroviny:
hovězí zadní,
hořčice dijonská,
křen strouhaný,
vejce,
žloutek,
strouhanka,
sůl,
pepř,
slanina anglická,
sádlo,
vývar hovězí,
mouka hladká,
smetana,
šťáva citronová
Komentáře (6)
Vím, že křen tepelnou úpravou ztratí dost svou ostrost, ale zase v kombinaci s dijonskou hořčicí to může být zajímavá chuť.
Zajímavý recept