Suroviny
Porce: 16ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 439 kJ / 2 017 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,10 g |
Tuky | 16,20 g |
Vláknina | 16,60 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 169 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 385,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tetinčiny langoše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEjO
Moje poznámka
Tetinčiny langoše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEjO
Nejnovější recepty
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 15 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 18 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno 2. 9. 2025 09:10:08
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 21 minutami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 1 hodinou
Cikánské řízky
hd.monthy před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Katerain před 2 hodinami
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 2 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 2 hodinami
Domácí kečup
Marfyk před 3 hodinami
Banánové lívance
Mazej před 3 hodinami
Rychlá tvarůžková pomazánka
Slavista62 před 3 hodinami
Tagliatelle s koprovým pestem
ZboSy před 3 hodinami
Tématické fráze:
langoše na sladko,
langoše,
langoše těsto recept,
langoš na sladko,
nejjednodušší langoše,
hrnkové langoše,
nejlepší langoše recept,
domácí langoše,
recept na langoše,
nejlepší langoše,
langoše recept,
nejjednodušší recept na langoše,
bezmasá jídla recepty,
recept domací langoše,
langose hrnkove,
langose diskuse,
recept langoš,
jak zadělat na langoše,
recepty langoše,
langose nasladko
Suroviny:
mouka hladká,
mléko,
droždí čerstvé,
cukr,
sůl,
olej,
česnek,
kečup sladký,
sýr,
povidla švestková,
smetana kysaná
Komentáře (6)