Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 371 kJ / 3 196 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 265,76 g |
Tuky | 95,04 g |
Vláknina | 65,73 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 19,94 g |
Sůl | 49,02 g |
Sacharidy | 289,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelné závitky v kysaném zelí - v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D0ox
Moje poznámka
Zelné závitky v kysaném zelí - v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D0ox
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 3 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 22 hodinami
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 08:31:03
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Veselé muffinky
Natkaaa před 9 minutami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 46 minutami
Jadel ve slanině
majka.k před 51 minutami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 1 hodinou
Tvarohovo-meruňková zmrzlina
kremik před 4 hodinami
Tvarohová buchta s meruňkami
EvaSte před 4 hodinami
Levná a rychlá buchta z remosky
Evajira před 5 hodinami
Zeleninová polévka bez zasmažení
trdlo před 5 hodinami
Tématické fráze:
ukrajinské golubce,
zelný list na koleno,
zelny hrnec,
golubce,
maďarské zelné závitky,
golubce po slovensku,
plněné zelné listy recept slovensko,
golubce v pomalém hrnci,
zelí v pomalém hrnci,
golubky,
zelné závitky,
cikánské golubky,
zeli pomaly hrnec,
pomalý hrnec a zelí,
zelné závitky na zelí,
cikanske zelne zavitky,
pomalý hrnec recepty,
ukrajinské závitky,
vepřové na zelí v v pomalém hrnci,
zelne zevitky ze zeli slovenske
Suroviny:
zelí kysané,
plec vepřová,
klobása maďarská,
rýže,
vejce,
cibule,
olej,
česnek,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
bobkový list,
rasco,
maggi,
protlak paprikový,
mouka polohrubá,
zelí hlávkové
Komentáře (13)
Moja rodina ho miluje, robím aj variantu bez kvasenej, iba čisto s hlávkovou kapustou. Až vyskúšaš, daj vedieť.
já jsem něco podobného jedla...a moc mi to chutnalo