Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 021 kJ / 2 873 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,48 g |
Tuky | 78,97 g |
Vláknina | 18,05 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 411 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 415,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: V tlakovém hrnci osmažíme krátce cibulku nakrájenou na drobno, přidáme mleté maso, koření, bylinky a masox.
Krok 2: Promícháme a krátce restujeme na mírném ohni.
Krok 3: Poté přidáme syrovou rýži, mraženou zeleninu a zalijeme vodou.
Krok 4: Promícháme a zavřeme tlakový hrnec. Vaříme 5-7 minut od zasyčení tlakového hrnce a poté vypneme. Necháme dojít další 5 min. a otevřeme.
Krok 5: Promícháme a můžeme podávat.
Zveřejněno 11. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto v tlakovém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JyJK
Moje poznámka
Rizoto v tlakovém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JyJK
Nejnovější recepty
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 9 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 23 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové na způsob golubců
samsi před 15 minutami
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 9 hodinami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 11 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 12 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 15 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 16 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 17 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 18 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 21 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan 15. 9. 2025 20:19
Tématické fráze:
elektrický tlakový hrnec recepty,
tlakový hrnec recepty,
vaření rýže v tlakovém hrnci,
recepty pro elektrický tlakový hrnec,
rizoto v papiňáku,
rizoto z tlakového hrnce,
recepty tlakový hrnec,
recepty pro tlakový hrnec,
ryze v tlakovem hrnci,
recepty elektrický tlakový hrnec,
recepty na tlakový hrnec,
rizoto v tlakáči,
tlakový hrnec vaření,
vaření krup v tlakovém hrnci,
rizoto z papiňáku,
tlakový hrnec doba vaření,
recepty z tlakoveho hrnce,
elektrický tlakový hrnec recenze,
recepty na elektricky tlakovy hrnec,
jak se vaří v tlakovém hrnci
Suroviny:
cibule,
maso mleté,
směs zeleninová mražená,
koření grilovací,
koření kari,
bujón zeleninový,
bazalka čerstvá,
pažitka,
rýže,
voda
Komentáře (59)
Už dělám po druhé.
Diky vsem za upresneni
Samozřejmě dávám bodík
Díky.
Výborná a poměrně nenáročná záležitost
Jen jsem z nutnosti- nedostatku času nechala jídlo v tlakáči syčet jen 1 minutu a vypnula.Vrátila jsem se domů cca po 3/4 hodince otevřela se zatajeným dechem a bylo to fajn,nerozvařeno a akorát.
Třeba to někomu pomůže
Zkuste mírně postrouhat pro změnu nivou,zajímavé.
Chyběla mi tam sůl, místo masoxu jsem použila natur bujon. Dá se hodně individuálně experimentovat, ale pokaždé je rizoto super. Bodík už letí