Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 369 kJ / 88 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,50 g |
Tuky | 0,46 g |
Vláknina | 9,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ryby si očistíme, vymyjeme studenou vodou a osušíme.
Krok 2: Do pekáčku si dáme trochu oleje, ryby si nasolíme i vevnitř, z obou stran je projedeme olejem v pekáči, uskládáme si je tam a polijeme šťávou z citrónu. T
Krok 3: akto připravené necháme alespoň hodinku odpočívat a nakrájíme si cibuli nahrubo (měsíčky), rajče na menší kousky, vše nastrkáme pod a na rybu, bazalku s fenyklem nasekáme a posypeme rybu navrch.
Krok 4: Dáme do vyhřáté trouby na 180-200°C, po půl hodině vyndáme, zalijeme vodou na dno, asi 250 ml a ještě 20 minut dopékáme a máme i šťávu z ryby.
Zveřejněno 19. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mořské ryby na vavřínu, fenyklu a bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KYpn
Moje poznámka
Mořské ryby na vavřínu, fenyklu a bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KYpn
Nejnovější recepty
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno před 4 hodinami
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno před 4 hodinami
Hruškové tiramisu
Přidáno před 7 hodinami
Veganský makovec
Přidáno před 8 hodinami
Marinovaná krkovička s argentinským kořením
Přidáno před 11 hodinami
Borůvkové nanuky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 1 hodinou
Vepřová krkovice v majonéze
Sahula před 1 hodinou
Majonézové rohlíky
Annanas před 1 hodinou
Základní kváskový chleba
Brona.S před 1 hodinou
Fazolové lusky na kyselo
Sahula před 2 hodinami
Houby na kyselo se smetanou
Sahula před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
VeronikaRob před 2 hodinami
Krůtí kostky s bulgurem a zeleninou
petrp před 2 hodinami
Banánové muffiny
anyge před 3 hodinami
Vepřová játra na přírodno
Spepik před 3 hodinami
Tématické fráze:
morske ryby recepty,
jednoduchý recept na mořské ryby,
recepty mořské ryby,
fenykl recepty,
mořské ryby recept,
recepty z mořských ryb,
recepty na mořské ryby,
fenykl s rybou,
mořské ryby,
jedlé mořské ryby,
mořské ryby foto,
morske ryby fotky,
recepty morske ryby losos,
mořská ryba recept,
recept mořské ryby,
recept na mořské ryby,
losos fenykl,
foto morskych ryb,
bazalka na rybu?,
bazalka na ryby
Suroviny:
ryba mořská,
citron,
bobkový list,
cibule,
bazalka čerstvá,
fenykl,
rajče,
olej olivový,
sůl
Komentáře (15)
Já musela udělat trochu změny - použila jsem filet lososa, skleničku sušených nakládaných paprik a rajčat - ty jsem vyndala z oleje, dala namočit do vody, do tohoto oleje jsem ještě kápla citronový olej, přidala rozdrcený fenykl, bobk.list, bazalku, citronový pepř a dala do toho marinovat lososa na 2 hodiny. Pak už jsem pokračovala ve tvém receptu - takže zeleninu, cibuli atd., využila jsem i olej a zbytek marinády.
Pekla jsem jen cca 30 min. celkem
Určitě doporučuju
Bibinko,recept se mi moc líbí,ryby máme rádi
A fotky jsou
mě jsi nahnala slintavku do dutiny ústní
p.s. no nic no, jdu vobelhat drůbky a zblajznu pepřenky
joo a jestli nepřestane, tak víš kdo za to může bibi?