Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 195 kJ / 1 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,10 g |
Tuky | 52,65 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 2,28 g |
Sůl | 5,68 g |
Sacharidy | 205,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené tortelliny s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2R7z
Moje poznámka
Zapečené tortelliny s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2R7z
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský guláš
Kajkajak před 38 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 3 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 6 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 7 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 8 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 8 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 10 hodinami
Tématické fráze:
zapečený květák s těstovinami,
tortelliny,
květák s těstovinami,
zapečené těstoviny s květákem,
těstoviny s květákem,
baby špenát recept,
zapékané těstoviny s květákem,
zapeceny kvetak s testovinou,
kvetak zapeceny s testovinami,
zapékané tortelliny,
květák těstoviny,
zapečený květák,
zapecene torteliny,
zapékaný květák s těstovinami,
recept tortelliny,
zapékané tortellini,
špenátové tortelliny,
baby špenát recepty,
tortelliny recept,
zapečené těstoviny s květák
Suroviny:
květák,
těstoviny torteliny,
smetana kysaná,
špenát baby,
hořčice,
rajče cherry,
sýr mozzarella,
koření oregáno čerstvé,
pepř,
sůl
Komentáře (6)
Do omáčky jsem pokrájela zbytek dušeného králičího masa. Místo oregana jsem dala čerstvou bazalku a místo květáku brokolici. Jen na tu hořčici jsem zapomněla. A ta cherry rajčátka i po zapečení mají úžasnou chuť.
Chutnalo nám všem i masožravcům.