Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 247 kJ / 1 732 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 199,00 g |
| Tuky | 104,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 480 mg |
| Sodík | 540 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na dvou polévkových lžících vepř. sádla zpěníme do zlatova (spíše více) cibuli a jeden stróžek česneku. Až je to akorát, tak přidáme nahrubo nakrájené maso (vepř. krkovičku). Necháme maso zatáhnout.
Krok 2: Přidáme všechno koření. S chilli kořením raději opatrně! Podlijeme pivem (nebo vodou). Necháme asi hodinu dusit. Pokud chcete tzv. hospodský guláš, tak maso necháme na chviličku "připálit". Ale opravdu na pár sekund!
Krok 3: Poté přidáme rajský protlak a zase chviličku dusíme. V průběhu samozřejmě podléváme pivem či vařící vodou z konvice. Na posledních 20 minut tam vrazíme plechovku červených fazolí a necháme opět chviličku podusit.
Zveřejněno 14. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš po brněnsku - Argus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ypjE
Moje poznámka
Guláš po brněnsku - Argus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ypjE
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 1 hodinou
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 13 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 18 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 1 hodinou
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 2 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 11 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 13 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 13 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 13 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 13 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 14 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 14 hodinami
Tématické fráze:
pivo argus výrobce,
pivo argus,
argus pivo,
výrobce piva argus,
pivo argus 14,
mail argus-po.sk loc:cz,
guláš po brněnsku,
argus pivo recepty,
hospodsky čili gulas,
gulas s rumem,
arguspivovyrobce,
zabijačkový guláš recept s rumem,
pivo argus-výrobce,
obchod@argus-po.sk loc:cz,
argus maso,
brněnský guláš,
brněnský guláš recept,
hospodsky gulas s pivem,
česnek argus,
argus cervena plechovka
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
česnek,
fazole červené ve slaném nálevu,
sádlo,
sůl,
majoránka,
bobkový list,
koření gulášové,
paprika sušená sladká,
chilli,
koření nové koření,
tymián,
protlak rajčatový,
pivo světlé,
pepř
Komentáře (11)