Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čalamáda, jak ji dělám já

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

k.radulka k.radulka

Náročný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

Suroviny

Porce: 25 sklenic

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 286 kJ /
5 088 kcal
Bílkoviny169,00 g
Tuky32,40 g
Vláknina364,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 22,19 g
Sůl50,00 g
Sacharidy895,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vše pokrouhat na malé plátečky, kostičky jak chcete. Krok 2: Vše smíchat, nandat do sklenic, pořádně zatlačit do sklenic, ale pozor, bez puštěné šťávy ze zeleniny. Krok 3: Zalít horkým nálevem a zavíčkovat. Krok 4: Zavařuju na 20 minut.

Zveřejněno 16. 8. 2011

Poznámka autorky k.radulka

můžete přidat i cukety

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čalamáda, jak ji dělám já

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m739

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čalamáda, jak ji dělám já

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m739

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
slovenska čalamada, zavařování čalamády, čalamáda bez zavařování, čalamáda, čalamáda ve vlastni stave, vyroba calamady, čalamáda z cukety a zelí, recept na slovenskou čalamádu, doba zavařování čalamády, chalamada, zavařování čalamáda, jak dlouho se zavařuje čalamáda, čalamada ze zeli a cukety, slovenská čalamáda ze zelí paprik s cibulí, čalamáda slovenská, jak se zavaruje calamada, calamady, calamada s cukety a zeli, slovenská čalamáda ze zelí, čalamáda ze zelí

Suroviny:
paprika čerstvá bílá, okurky sterilované, zelí bílé, cibule, deko, voda, cukr, ocet

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu