Suroviny
Porce: 25 sklenic
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 286 kJ / 5 088 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,00 g |
Tuky | 32,40 g |
Vláknina | 364,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22,19 g |
Sůl | 50,00 g |
Sacharidy | 895,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čalamáda, jak ji dělám já
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m739
Moje poznámka
Čalamáda, jak ji dělám já
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m739
Nejnovější recepty
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 11 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 17 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 18 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 19 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 19 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvová buchta
veronika_straka před 6 minutami
Cuketová buchta
mamina58 před 11 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 14 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 14 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 15 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 16 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 16 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 16 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Konstantin. před 16 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 16 hodinami
Tématické fráze:
slovenska čalamada,
zavařování čalamády,
čalamáda bez zavařování,
čalamáda,
čalamáda ve vlastni stave,
vyroba calamady,
čalamáda z cukety a zelí,
recept na slovenskou čalamádu,
doba zavařování čalamády,
chalamada,
zavařování čalamáda,
jak dlouho se zavařuje čalamáda,
čalamada ze zeli a cukety,
slovenská čalamáda ze zelí paprik s cibulí,
čalamáda slovenská,
jak se zavaruje calamada,
calamady,
calamada s cukety a zeli,
slovenská čalamáda ze zelí,
čalamáda ze zelí
Suroviny:
paprika čerstvá bílá,
okurky sterilované,
zelí bílé,
cibule,
deko,
voda,
cukr,
ocet
Komentáře (2)