Suroviny
Porce: 25 sklenic
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 286 kJ / 5 088 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 169,00 g |
| Tuky | 32,40 g |
| Vláknina | 364,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 22,19 g |
| Sůl | 50,00 g |
| Sacharidy | 895,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čalamáda, jak ji dělám já
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m739
Moje poznámka
Čalamáda, jak ji dělám já
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m739
Nejnovější recepty
Opilcův kapr
Přidáno před 29 sekundami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 6 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
ZandaPanda před 14 minutami
Rybí polévka
tomas.stoklasa před 37 minutami
Vánoční štola z tvarohového těsta
beruna1 před 2 hodinami
Moravanské kuřecí nudličky
wimra před 2 hodinami
Sýrové karbanátky
Slaninova.L. před 2 hodinami
Jahodový likér
Jirka55221 před 4 hodinami
Domácí chleba
Samjda před 4 hodinami
Vánoční věnec
Stefi.f před 8 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 15 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 17 hodinami
Tématické fráze:
slovenska čalamada,
zavařování čalamády,
čalamáda bez zavařování,
čalamáda,
čalamáda ve vlastni stave,
vyroba calamady,
čalamáda z cukety a zelí,
recept na slovenskou čalamádu,
doba zavařování čalamády,
chalamada,
zavařování čalamáda,
jak dlouho se zavařuje čalamáda,
čalamada ze zeli a cukety,
slovenská čalamáda ze zelí paprik s cibulí,
čalamáda slovenská,
jak se zavaruje calamada,
calamady,
calamada s cukety a zeli,
slovenská čalamáda ze zelí,
čalamáda ze zelí
Suroviny:
paprika čerstvá bílá,
okurky sterilované,
zelí bílé,
cibule,
deko,
voda,
cukr,
ocet
Komentáře (2)