Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 154 kJ / 754 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,34 g |
Tuky | 38,92 g |
Vláknina | 13,85 g |
Cholesterol | 115 mg |
Sodík | 142 mg |
Sůl | 0,22 g |
Sacharidy | 79,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Irská bramborová kapusta (Colcannon)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lMgJ
Moje poznámka
Irská bramborová kapusta (Colcannon)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lMgJ
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 15 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 54 minutami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 7 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 7 hodinami
Krenex
dragomirac před 9 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 9 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 9 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 10 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 10 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 10 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 11 hodinami
Tématické fráze:
kapusta recepty,
pokrmy z kapusty,
recepty z kapusty,
colcanon,
irské narodní jídlo,
kapusta s bramborem,
pokrm z kapusty,
kapusta recept,
irská bramborová kaše,
kapusta,
irský národní pokrm,
bramborová kaše s kapustou,
irske pokrmy,
irska tradicni jidla recepty,
irská jídla,
irské jídlo recepty,
irsky colcanom,
kapusta - recepty,
nejlepsi pokrmy z kapusty,
pokrmy z bramborové kaše
Suroviny:
brambory,
kapusta,
mrkev,
cibulka jarní,
mléko,
šlehačka,
máslo,
sůl,
pepř citronový,
pažitka
Komentáře (32)
Temi, tyto jsou normálně vařené bez slupky (na šťouchané, nebo kaši jsou lepší bez slupky...).
Ve většině receptů na Colcannon na netu je bramb.kaše, ale mě se to vzhledově moc nelíbilo a myslím, že tam ty chutě tak nevyniknou, tak jsem jen pošťouchala..
Porovnávala jsem recepty na netu a ve většině případů se z brambor má ušlehat kaše a vše s tekutými surovinami řádně promíchat. To se mi ale nelíbilo, tak jsem to upravila podle sebe (aby to trochu křupalo
Stejně si každý přízpůsobí podle sebe.
varilamysickakasicku: citronový, teď i pomerančový pepř je v dnešní době běžně k dostání v každém krámku s kořením. Jen to možná nevíš, tak si toho ani nevšimneš. Zkus prosondovat
Díky všem za milé komentíky, jsem ráda, že se recept líbí
Já včera vařila na dnešek, ale pořádně si to vychutnám až kolem 14.00, to se dostanu teprve k obědu.
Jsi mě předběhla
Díky
zejména to druhé foto je přímo(s prominutím) k sežrání