Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 913 kJ / 935 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 145,49 g |
| Tuky | 24,50 g |
| Vláknina | 10,28 g |
| Cholesterol | 288 mg |
| Sodík | 361 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 25,13 g |
Postup přípravy
Z masa odstraníme provázek a nakrájíme ho na kolečka. Podáváme s pivní omáčkou.
Zveřejněno 6. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná panenka s pivní omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vj50
Moje poznámka
Plněná panenka s pivní omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vj50
Nejnovější recepty
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 1 hodinou
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 13 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 19 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 34 minutami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 10 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 10 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 12 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 12 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 12 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 13 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 14 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 14 hodinami
Tématické fráze:
plněná panenka,
vepřová panenka,
panenka s špenát,
plněná panenka recept,
recepty z panenky,
plněná vepřová panenka recepty,
plněná vepřová panenka recepty,
recept plněná panenka,
vepřové maso recepty,
minutkové recepty z vepřové panenky,
kuchařské recepty z panenky,
kuchařské recepty vepřová panenka,
špenát slanina maso recept,
recept panenka slanina špenát,
maso s pivní omáčkou,
panenka s omáčkou,
plnene panenky,
čerstvý špenát recept,
recept z panenky,
recepty z panenky s omáčkou
Suroviny:
panenka vepřová,
špenát čerstvý,
slanina anglická,
česnek,
pivo světlé,
vývar,
cukr,
mouka hladká,
máslo,
olej olivový
Komentáře (29)
Moc děkuji za bodíky a komentíky a moc si přeju, abyste uvařili, ochutnali a pochutnali si.
Naopak můj manžel je z rodiny, kde se vždy hodně jedlo a kde je jídlo téměř smyslem života, ačkoli on je na to neustálé vnucování jídla alergický...
Takže já se snažím o to, aby se u nás jedlo dobře, ale málo. Na jídle v podstatě nešetřím, ale ty naše porcičky by někomu mohly připadat směšné...
Mám za sebou manželství, kdy jsem musela vyjít z vysokoškolského stipendia, mateřské, přídavku na dítě a kapesného od rodičů a musela jsem to ustát. Byla to dobrá škola života.
Otto, děkuji za bod a komentář, ale měl bys špenátu dát šanci...
Maris, tu pivní omáčku jedla i Líza, když se osladí a osolí, hořkost piva se trochu neutralizuje...Také je dobré ho dost odpařit a potom přidat silný vývar. Prostě se musí ochutnávat a vychutnat, pohrát si s tím...
Isu, já se vždycky tak pobavím u tvých komentářů...