Postup přípravy
Krok 1: Naklepeme řízky, osolíme, opepříme a obalíme v mouce.
Krok 2: Na sádle zesklovatíme cibuli, poté přidáme maso, které potřeme na jedné straně plnotučnou hořčicí.
Krok 3: Prudce,ale krátce osmahneme z obou stran. Vyndáme
Krok 4: Do výpeku přidáme hřiby (já použila z mrazáku), podusíme, podlijeme vodou a pak ještě dusíme, až hřiby změknou (asi 30-45 min.).
Krok 5: Poté vrátíme maso (které sme si přikryli,aby příliš nevychládlo), prohřejeme, mícháme! Nakonec přimícháme smetanu a dochutíme dle libosti solí,pepřem,či Vegetou.
Zveřejněno 19. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roštěnky s hořčicí na hříbkách,se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NXG8
Moje poznámka
Roštěnky s hořčicí na hříbkách,se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NXG8
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 10 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 12 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 18 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 18 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 1 hodinou
Dršťková polévka
Sahula před 3 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 3 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 3 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 5 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 5 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 8 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 8 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 8 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 8 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na hříbkách,
hovězí roštěná na hříbkách,
hovězi na hřibkach se smetanou,
roštěná se smetanou,
vepřove na hřibkach,
roštěná na houbách se smetanou,
maso na hřibkach,
hovězí roštěná se smetanou,
kotleta na hříbkách,
kotlety na hřibkach,
rostenka na hribech,
hovězí maso na hřibkách,
krkovice na hribkach,
vepřová roštěná na houbách,
roštěnná na hříbkách,
hovězí roštěnka na hříbkách,
rostena na houbach,
roštěnky z krkovice,
hovezi rostena s horcici,
rostenec na hribkach recept
Suroviny:
sádlo,
roštěná hovězí,
sůl,
pepř,
cibule,
hořčice,
mouka hladká,
smetana 12%
Komentáře (9)
Hovězí je moje nejoblíbenější maso a souhlasím s holkama, je kurňa zbytečně drahé. Nekupuji ho denně, ale když mám chuť z něj něco uvařit, nic mě nezastaví!