Postup přípravy
Krok 1: Ve vepřovém natur bujonu si uvaříme rýži na skus.
Krok 2: Na pánev si dáme celý obsah konzervy a vše řádně vysmahneme.
Krok 3: Poté přidáme na velmi drobno nakrájenou cibuli, koření a chvíli restujeme.
Krok 4: Poté přidáme hrášek a kukuřici a ještě chvíli restujeme dokud se nezredukuje voda se zeleniny.
Krok 5: Poté přidáme rýži a vše řádně promícháme a ještě chvíli restujeme.
Krok 6: Hotové rizotto můžeme posypat sýrem.
Zveřejněno 4. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové rizotto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rBnp
Moje poznámka
Vepřové rizotto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rBnp
Nejnovější recepty
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 3 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 4 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 5 hodinami
Kari korma
Přidáno před 13 hodinami
Plněná červená řepa
Přidáno před 17 hodinami
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nakládané vepřové řízky
Danulka52 před 48 minutami
Pikantní rajčatová polévka s fazolemi
Verunkavh před 51 minutami
Krkovice na houbách a kapiích
jarmila58 před 55 minutami
Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy
Danulka52 před 1 hodinou
Čokoládovo-banánové muffiny
Andyzvesnice před 2 hodinami
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Pep.e před 5 hodinami
Szegedinský guláš
MonkaF před 12 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 13 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 13 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 14 hodinami
Tématické fráze:
rizotto,
jak vylepsit veprove z konzervy,
veprova konzerva s ryze,
veprove konzerva s ryze,
vepřové rizoto s mrkví,
rizotto s veprovou konzervou,
vepřová konzerva,
konzervy z lidlu,
rizoto z veprove plece s hraskem,
rizotto se syrem,
90% veprova konzerva,
veprova konzerva s mrkvi,
rizotto bez masa,
natur ryze recept,
rizotto z vepřového masa
Suroviny:
rýže,
bujón,
maso vepřové,
kukuřice mražená,
hrášek mražený,
cibule,
sýr tvrdý,
sůl,
pepř bílý,
kardamom,
kurkuma,
římský kmín mletý
Komentáře (5)
rizoto dělám na spousty způsobů, ale tomu z vepřové konzervy se jen těžko něco vyrovná...