Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 982 kJ / 235 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,58 g |
Tuky | 0,10 g |
Vláknina | 0,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,20 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 57,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hořčice lepší ako kupovaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1E00
Moje poznámka
Hořčice lepší ako kupovaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1E00
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 12 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 15 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 21 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cukeťák II
radbastim před 1 hodinou
Sněhový rybízový koláč
upavla před 10 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 10 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 14 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 14 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 14 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 15 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 16 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 17 hodinami
Tématické fráze:
majzena,
domácí hořčice recept,
ruská hořcice,
domaca horcica,
horcice z cukiny,
ruská hořčice v prášku,
hořčice v prášku,
jak vyrobit domácí hořčici,
recept domácí hořčice,
recept domácí dijon hořčice,
hořčice recept,
cuketova hortice,
hořčice colmans,
ruská hořčice recept,
recept na hořčici,
hořčice do lednice,
jak vyrobit hořčici,
domaca horcica recept,
domácí hořčice,
anglická hořčice v prášku
Suroviny:
semínka hořčičná bílá,
semínka hořčičná černá,
sůl,
ocet vinný,
voda,
cukr,
kurkuma,
bylinky,
feferonka,
křen,
med
Komentáře (22)
Klasická hořčice (domácí)
Recept ještě nebyl hodnocen 4,8ked sa zmiesa horcicovy prasok len s vodou chut je tak isto dobra ale nevydrzi , preto sa dava vinny ocot - to konzervuje, preco zhustne
Ked sa pozriete na zadnu stranu nadobky tak je uz len ako vo vsetkych "modernych' vyrobkoch 20% horcicnych semienok a zvysok je vsetko mozne a nemozne