Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 123 kJ / 1 702 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,06 g |
Tuky | 154,33 g |
Vláknina | 9,90 g |
Cholesterol | 420 mg |
Sodík | 1,92 g |
Sůl | 4,43 g |
Sacharidy | 27,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotlety plněné grilovací klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DW8q
Moje poznámka
Kotlety plněné grilovací klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DW8q
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 6 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 18 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 19 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 32 minutami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 39 minutami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 40 minutami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 46 minutami
Zapečený chřest
Leren před 49 minutami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 1 hodinou
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 1 hodinou
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 1 hodinou
Pečené nudličky z kapra
Leren před 1 hodinou
Tématické fráze:
plněné kotlety,
kotleta s vinnou klobásou,
kotelta plněná vinnou klobásou,
plněné kotlety recepty,
kotlety plněné,
plněná kotleta,
jak udělat z kotlety plát,
vepřová kotleta plněná klobásou,
kotleta recept,
jak připravit maso na prudko aby bylo měkké,
kotleta plněná vinnou klobásou,
jak udělat vinná klobása,
grilovací klobása recept,
vepřová kotleta plněna vinou klobasou,
kotleta s klobásou,
plněné kotlety s vinnou omáčkou,
plněna kotleta recepty,
žampionová omáčka k masu,
maso plněné zelím a klobásou,
veprove maso plnene vinnou klobasou
Suroviny:
kotleta vepřová,
klobása grilovací,
sůl,
pepř,
olej,
cibulky sterilované,
vývar,
mouka hladká,
šlehačka,
hořčice,
petrželka,
žampióny,
šunka dušená,
máslo
Komentáře (16)
rebeka: