Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 187 kJ / 45 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,50 g |
| Tuky | 0,30 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulgur (hlavní jídlo či příloha)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gM4k
Moje poznámka
Bulgur (hlavní jídlo či příloha)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gM4k
Nejnovější recepty
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 9 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 9 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 13 hodinami
Vepřová plec na paprice
Přidáno před 13 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 14 hodinami
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 8 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 12 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 13 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 13 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 13 hodinami
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Vepřové na paprice
Misicka77 před 14 hodinami
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
JarkaST. před 14 hodinami
Dýňová polévka mistra kuchaře
Merylas před 14 hodinami
Vajíčková pomazánka
Merylas před 14 hodinami
Tématické fráze:
bulgur recepty výborné,
recept na bulgur,
co je to bulgur,
bulgur jako příloha,
saláty jako hlavní jídlo,
bulgur recepty jako příloha,
bulgur příloha,
recepty salát z bulguru se žampiony,
jídla s bulgurem,
jak uvařit bulgur,
bulgur porce,
jídlo s bulgurem,
bulgr,
recepty bulgr,
co to je bulgur,
co to je bulgur,
bulgur recept příloha,
bulgur co to je,
recept bulgr,
recept na burgur
Suroviny:
bulgur,
cibule,
žampióny,
pórek,
rajče cherry,
olej,
sůl
Komentáře (31)
Terko super, já dávám
Až ho klepne pepka...
Ne, nezmýlil. 20 let jsem prožil v severní Africe (Maroko, Tunis, Líbye) a nikdy v bulguru maso nebylo. Jenom v cous-couse.
Petr: dovolte, abych Vám oponovala, bulgur je použitelný jako příloha nebo jako součást zeleninových/masových pokrmů, každopádně i kdyby to tak ve světě bráno nebylo, tak nevím, proč bychom si nemohli recepty a práci se surovinami upravovat dle svého, podle mě se svou neutrální chutí hodí v podstatě k čemukoliv a na jakýkoliv způsob, můj způsob byl jen příklad...
spagetka: díky!