Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 286 kJ / 785 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,22 g |
Tuky | 34,61 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,37 g |
Sacharidy | 79,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák v pikantním těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O9lB
Moje poznámka
Květák v pikantním těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O9lB
Nejnovější recepty
Salát s chřestem a jahodami
Přidáno před 11 hodinami
Masové kuličky obalené v ostro-kyselé omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Smažený řízek podle babičky jednoho šéfkuchaře
Přidáno před 11 hodinami
Domácí třešňový sirup
Přidáno před 12 hodinami
Kynuté knedlíky
Přidáno před 17 hodinami
Květákové kari s brokolicí, paprikami a baby špenátem
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tuňáková pomazánka s tvarohem
Sahula před 8 hodinami
Tuňáková pomazánka s kapary
Sahula před 8 hodinami
Tuňáková pomazánka se sušenými rajčaty
Sahula před 8 hodinami
Vepřové výpečky na černém pivu
Sahula před 9 hodinami
BeBe střecha s banánem
Majavcelicka před 12 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Jakubka před 12 hodinami
Jihočeská kulajda
poirotka před 12 hodinami
Kuřecí špalíčky na divoko
poirotka před 12 hodinami
Tvarohový koláč s borůvkami
marsa.marsa před 12 hodinami
Tématické fráze:
pikantní obalovaný květák,
obalovaný květák v těstíčku,
pikantní těstíčko na obalování,
květak v těstičku,
těstíčko na obalování květaku,
květák recepty,
pikantní květák,
testicko na květák,
květák v těstíčku pečený v troubě,
recepty z květáku,
pikantni kvetak v troubě,
pikantní těstíčko,
květák v pikantnim těstíčku pečený v troubě,
pikantní pasta harisa,
recepty na z květáku,
květák obalovaný v těstíčku,
obalovaný květák pečený v troubě,
květak pikantní,
smažený květák v pikantním těstíčku,
harissa složení
Suroviny:
květák,
sůl,
olej,
vejce,
solamyl,
mouka hladká,
omáčka sojová,
česnek,
pivo světlé,
harissa,
paprika čerstvá červená,
semínka slunečnicová,
semínka sezamová,
sůl
Komentáře (27)
Je fakt, že takle to neznám, ale Harissa, jak ji znám nejen z Tunisu (jenom pasta), nikdy není Harísa.
Ten Honza ze 17.01.2013 nejsem já.
Přece na celém světě se tahle pasta původem z Tunisu jmenuje Harissa. V restauracích je přímo na stolech jak ve Španělsku olivový olej a ocet na ochucení salátů.
žaludek, aby bylo jasno
ale jinak
úplně to cítím na jazyku
a foto maximální luxus