Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 755 kJ / 1 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,12 g |
Tuky | 126,45 g |
Vláknina | 11,34 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 3,31 g |
Sůl | 8,10 g |
Sacharidy | 34,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klobásky z pekáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EWrm
Moje poznámka
Klobásky z pekáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EWrm
Nejnovější recepty
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 12 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 12 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 12 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 12 hodinami
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 16 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší špenát
mafinka888 před 4 minutami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 7 minutami
Nivová omáčka
PetrM před 56 minutami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 1 hodinou
Dobrá frankfurtská polévka
Eva z HK před 1 hodinou
Krkovice na houbách s rýží
IvetaFrancova před 1 hodinou
Duhové Salko řezy
Severka1992 před 1 hodinou
Falešný "segedín" z cukety
Hakre před 1 hodinou
Grilovaná kuřecí prsa Toronto
Habina před 2 hodinami
Tématické fráze:
pečené klobásy,
pečené klobásky,
recept na klobásky na pivě,
recepty z klobásy,
klobásy na pivu,
klobasky na pivu,
pecena klobaska,
klobasy pecene v troube,
klobásky pečené,
klobasky,
top recepty na klobásy,
jak pripravit bavorskou masovou klobasu,
bavorske klobasy recept,
jak se vaří klobáska,
klobáska na černém pivu,
klobasky na panvi,
pečene klobasy na pivu,
pecena klobasa na panvicce,
bavorske klobasy na černém pivu,
pečená klobása recept
Suroviny:
klobása bavorská,
rajče,
pivo černé,
omáčka sojová,
cibule,
česnek,
žampióny,
slanina,
čerstvé bylinky,
olej,
sůl,
pepř,
cukr
Komentáře (56)
Ale nedoporučuji napřed rozhlásit, že člověk dopekl a co... s mámou jsme bojovaly o ochutnávku, jinak táta zasedl k pekáčku a začal konzumovat
Výborné to bylo!