Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 587 kJ / 618 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,48 g |
Tuky | 27,56 g |
Vláknina | 23,32 g |
Cholesterol | 94 mg |
Sodík | 211 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 21,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli usmažíme na oleji do růžova.
Krok 2: Přidáme maso nakrájené na menší kousky, zamícháme a přiklopíme poklicí. Po vydušení vlastní šťávy maso osolíme, opepříme a podlijeme vodou. Za občasného zamíchání a podlévání udusíme maso téměř do měkka.
Krok 3: Poté přidáme žampióny nakrájené na menší kousky a dusíme ještě asi 15 minut. Přidáme na malé kousky rozebranou brokolici a mrkev nastrouhanou na hrubo. Zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve studené vodě. Provaříme, dochutíme solí a odstavíme. Příloha dle vlastního výběru.
Zveřejněno 24. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí v žampiónech s brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DZBy
Moje poznámka
Hovězí v žampiónech s brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DZBy
Nejnovější recepty
Mandlové müsli tyčinky
Přidáno před 2 hodinami
Sépiové černé špagety s krevetami a zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Švestková nutella s karobem a melasou
Přidáno před 6 hodinami
Borůvkový džem
Přidáno před 9 hodinami
Slaná roláda s mletým a cuketou
Přidáno před 9 hodinami
Borůvkové palačinky s krémem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 1 hodinou
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 1 hodinou
Salát Coleslaw
Kristina1 před 2 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 2 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 2 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 3 hodinami
Jahodové řezy s vanilkovým pudinkem a želatinou
Jitka29 před 3 hodinami
Vepřová krkovice na zelenině
Luciik. před 3 hodinami
Uncle Bens omáčka
Sbotka před 4 hodinami
Koprová omáčka
rimul@email.cz před 4 hodinami
Suroviny:
přední hovězí,
olej slunečnicový,
cibule,
žampióny,
brokolice,
mrkev,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká
Komentáře (5)