Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 035 kJ / 2 398 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,25 g |
Tuky | 44,54 g |
Vláknina | 38,18 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 8,18 g |
Sůl | 20,39 g |
Sacharidy | 414,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sedlácký chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xyG9
Moje poznámka
Sedlácký chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xyG9
Nejnovější recepty
Hranolky z košťálu brokolice
Přidáno před 2 hodinami
Rebarbora v karamelu na cokoliv
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý jahodovo-reveňový koláč
Přidáno před 17 hodinami
Tvarohové knedlíky s jahodovým pyré a praženou strouhankou
Přidáno před 20 hodinami
Domácí meduňkový sirup
Přidáno 11. 6. 2025 07:02
Jahodová palačinková roláda
Přidáno 11. 6. 2025 07:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepková bublanina s jahodami
KamBri před 8 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Nata83 před 12 hodinami
Rebarbora v karamelu na cokoliv
Hella před 14 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
OhHelloThere před 16 hodinami
Dušená krkovice s kedlubnovým zelím
Sahula před 17 hodinami
Jogurtový koláč
Sasenka před 17 hodinami
Jahodové knedlíky z tvarohového těsta
MonkaF před 18 hodinami
Vajíčková pomazánka MŇAM
Jindriskas před 18 hodinami
Cikánské řízečky
HaKos před 20 hodinami
Tématické fráze:
jenská mísa,
jensky hrnec,
sedlácký bochník,
sedlácký chkeb,
biga chléb,
biga chleba,
chléb v jenském,
chléb z pekáčku,
sedlacky chleb z domaci pekarny,
chléb biga,
domácí chleba sedlacky,
super recept na domácí chleba sedlacky,
sedláckÿ chléb.sk,
domácí sedlácký chléb,
domaci sedlacky chleba,
chleb z bigu,
sedlácký chleb z pekárny,
jenské misy,
pečeni dom.chleba,
sedlacky chleba domaci
Suroviny:
mouka špaldová celozrnná,
mouka hladká,
mouka celozrnná žitná,
mouka hladká,
mléko,
mléko acidofilní,
voda,
droždí čerstvé,
tuk,
cukr,
sůl,
sladěnka,
koření chlebové
Komentáře (5)
Ahoj cathy, ospravedlňujem sa, až dnes som otvorila a čítala maily a tak si ma príjemne prekvapila
Jasne, biga je super skvelá vec. Už som ju vychválila aj na svojom blogu. Vďaka, Cathy. Ale ani staré cesto (old dough) nie je od veci. Len ten kvások ...to je ťažké
Biga je fajn, viď?
http://nasavareska.blogspot.sk/2013/08/b-i-g-a.htm...