Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 035 kJ / 2 398 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,25 g |
Tuky | 44,54 g |
Vláknina | 38,18 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 8,18 g |
Sůl | 20,39 g |
Sacharidy | 414,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sedlácký chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xyG9
Moje poznámka
Sedlácký chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xyG9
Nejnovější recepty
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno před 7 hodinami
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Přidáno před 9 hodinami
Tvarohové nanuky
Přidáno před 15 hodinami
Uherská pěna podle ČSN
Přidáno před 16 hodinami
Karbanátky s cuketou jako obláčky
Přidáno 31. 7. 2025 13:11:14
Broskvovo-mandlový koláč
Přidáno 31. 7. 2025 13:01:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté povidlové koláče s drobenkou
Eva80 před 2 hodinami
Rychlá meruňková buchta
Denade před 3 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
Kocinka před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Sbotka před 5 hodinami
Jahodová zmrzlina
Sefiragold před 6 hodinami
Cuketový perník
Dodo86 před 6 hodinami
Cuketová buchta s tvarohem
jitulinek.s1 před 7 hodinami
Buchta s chutí koláče
knihomolka před 8 hodinami
Cuketový perník
sarkasj@seznam.cz před 8 hodinami
Tématické fráze:
jenská mísa,
jensky hrnec,
sedlácký bochník,
sedlácký chkeb,
biga chléb,
biga chleba,
chléb v jenském,
chléb z pekáčku,
sedlacky chleb z domaci pekarny,
chléb biga,
domácí chleba sedlacky,
super recept na domácí chleba sedlacky,
sedláckÿ chléb.sk,
domácí sedlácký chléb,
domaci sedlacky chleba,
chleb z bigu,
sedlácký chleb z pekárny,
jenské misy,
pečeni dom.chleba,
sedlacky chleba domaci
Suroviny:
mouka špaldová celozrnná,
mouka hladká,
mouka celozrnná žitná,
mouka hladká,
mléko,
mléko acidofilní,
voda,
droždí čerstvé,
tuk,
cukr,
sůl,
sladěnka,
koření chlebové
Komentáře (5)
Ahoj cathy, ospravedlňujem sa, až dnes som otvorila a čítala maily a tak si ma príjemne prekvapila
Jasne, biga je super skvelá vec. Už som ju vychválila aj na svojom blogu. Vďaka, Cathy. Ale ani staré cesto (old dough) nie je od veci. Len ten kvások ...to je ťažké
Biga je fajn, viď?
http://nasavareska.blogspot.sk/2013/08/b-i-g-a.htm...