Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 397 kJ / 1 051 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 171,51 g |
| Tuky | 8,66 g |
| Vláknina | 19,68 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 2,57 g |
| Sůl | 6,18 g |
| Sacharidy | 63,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinované kuřecí prso s mrkvovým " zelím "
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qozR
Moje poznámka
Marinované kuřecí prso s mrkvovým " zelím "
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qozR
Nejnovější recepty
Mandarinková roláda z bílků
Přidáno před 1 hodinou
Tyčinky se sýrem a kmínem
Přidáno před 2 hodinami
Smažený candát na másle podle Marka Raditsche
Přidáno před 3 hodinami
Zeleninová směs na vepřovém plátku
Přidáno před 4 hodinami
Linecké růžičky
Přidáno před 5 hodinami
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koule v rajdě - dietní a skvělé
Jan Nemec před 2 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Vladka321 před 3 hodinami
Linecké cukroví
jarmila58 před 3 hodinami
Křupavé a chutné houstičky podle babičky
MarinetteQueen3 před 3 hodinami
Kedlubnová polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Pracny
xx_nattali_xx před 3 hodinami
Vanilkové rohlíčky
xx_nattali_xx před 3 hodinami
Perníčky
xx_nattali_xx před 3 hodinami
Koprová omáčka
RomanaMonika před 4 hodinami
Banánové brownies
Vladula92 před 5 hodinami
Tématické fráze:
kureci prsa recepty,
jak upravit kuřecí prsa,
jak upravit kuřecí stehna se zelím,
kuřecí maso s medem,
marinované kuřecí prso,
marinovana kureci prsa,
mrkvové zelí,
kuřecí prsa s mrkví,
marinované kuřecí prsa,
marinovaná kuřecí prsa na medu,
kuřecí prso recepty,
marinované kuřeci,
marinované pečené prso,
kureci prsa s mrkvi na medu,
plnena kureci prsa naprirodno,
jak upravit dietně kuřecí prso,
marinovaný kuřecí prsa,
pečené kuře s mrkví a zelím,
prsa naprirodno,
kureci prsa naprirodno
Suroviny:
prsa kuřecí,
omáčka sojová,
ocet balsamiko,
med,
česnek,
zázvor,
chilli,
sůl,
mrkev,
cibule,
máslo,
mouka hladká,
kmín drcený,
ocet,
cukr,
sůl
Komentáře (34)
máš skvělé nápady, dokonale zpracované a na pohled k nakousnutí
Když dusím samotnou mrkev, musím kořením přerazit její sladkost, aby dostala slaně pikantní chuť (jinak mně to připomene sladkou břečku ze školní jídelny). Ale proti gustu žádný dišputát.
Všem děkuju za pročtení receptu a komentíky
p.s.mrkvový zelo? co ty nevymyslíš?