Suroviny pro 12 kusů
12kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 412 kJ / 2 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,56 g |
Tuky | 40,73 g |
Vláknina | 22,76 g |
Cholesterol | 341 mg |
Sodík | 6,63 g |
Sůl | 16,51 g |
Sacharidy | 385,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moje domácí kaiserky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/omEL
Moje poznámka
Moje domácí kaiserky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/omEL
Nejnovější recepty
Grilování s uzenou paprikou
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové nudličky s okurkou
Přidáno před 3 hodinami
Broskvový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Nanuky broskvové
Přidáno před 3 hodinami
Langoše jako ze stánku
Přidáno před 3 hodinami
Broskvová marmeláda II
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 1 hodinou
Cuketové karbanátky
pesmax před 1 hodinou
Stryky z Orlové
sonka.306 před 1 hodinou
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 2 hodinami
Borůvkové knedlíky
zackovam před 2 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
Jakubaru před 2 hodinami
Vepřová játra ve smetanové omáčce s lesními houbami
Sahula před 2 hodinami
Švestkovo-borůvková buchtička
zackovam před 3 hodinami
Škvarkové placky ze staré kuchařky
Jaromila před 3 hodinami
Tématické fráze:
kaiserky z domácí pekárny,
kaiserky z žitné mouky,
zitne kaiserky,
recepty od tescomy,
jak udělat kaiserky,
recepty z tescomy,
recept na kaiserku,
ricottové kaiserky,
kaiserka recept,
kaiserky recept,
čím nahradit sladěnku,
recept na kaiserky,
jak udelat kaiserku,
kaislerky,
pecene kaiserky,
nejlepší kaiserky,
recepty tescomy,
kaiserky,
tescoma recepty,
zdrave domaci kaiserky
Suroviny:
mléko,
mouka hladká,
mouka polohrubá,
mouka žitná,
máslo,
sůl,
droždí,
cukr,
sladěnka,
vejce,
mák,
semínka slunečnicová,
semínka sezamová,
semínka lněná
Komentáře (12)
Já je totiž narazím až k podložce, vlastně je jakoby překrojím tak, že zůstanou taktak spojeny.